KIZLARR KAŞLARI NASIL GÜRLEŞTİRİCEZ :((((

hulyaa19ip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
4
0
1
35
Hepinize selam arkadaşlar benim sorun bilirsiniz ki ; seyrek kaş problemi kontur yöntemi hiç iyi deil bence ve birde kaş ekimi var onda da tam güvenemiyorum eğer aranızda kaş ekimi yaptırıp ekiminden memnun kalan varsa lütfen yardım etsin doğal yöntemler hakkında ne dersiniz peki bide o var ama benim bi sekilde gürleştirmem lazım kızlar lütfen yardım edinnnnnnnn:((((((((:mad::mad::mad::mad::mad:

Sarımsak sür canım, denemedim ama kuaförüm önerdi.
Yada dövme yaptıracaksın aralara

bende aynı konudan müzdaribim.. her gün kaş kalemi yada farıyla boyuyorum sildiğim zaman tanınmaz haldeyim napcam bilmiyorum :((

ben evde zeytin yaginin icine sarmisak dograyip 1 hafta beklettim...sonra icine 5-6 damla hint yagi ekleyip her gece uyumadan kaslarima surdum. küsen kas filan kalmadi hepsi cikti sukur:)
tavsiye ederim;)

İsmini yazmayayım kaş ve kirpik için ayrı ayrı satılan bir serum var, oldukça başarılıyMIŞ.
Adı e ile başlayan değil.
Birazcık tuzluymuş ama değiyormuş. Kirpik için olanını aklımda tutuyorum, ocaktan sigara yakma kurbanıyım, boy olarak yarısı gitti kirpiklerimin.
Hatta aslında sitemizde konusunu okumuştum, biraz araştırırsanız bulursunuz.

Cok tesekkurler hepinize, zeytinyagi ve sarimsak yagini denemeye basladim baska oneriler varsa alabilirim ha bide su pahali olan kas cikarici urun onu deneyecegim para biriktirip hayirlisi tekrar hepinize tesekkurler :) :) :)

Back
X