Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederım:)Kazlicesme surp pirgic ermeni hastanesi agavni tezenli cnm super guleryuzlu ilgili muayene 55 cnm
Odalarını pek begenmedım ben.. bırde sanırım ıkı kişilik cogunlukla. Safa hast. Nisa hast. Bu yuzden dusunmuyorumNisa hastanesi alev oral yenibosnada
Ne dmk :))Tesekkür ederım:)
Sağlıklı bir doğum geçirirsiniz inşallah hangi doktora devam ediyorsunuzGaziosmanpaşa medicalpark Ahmet Erk. Çok memnunum.
Amin inşallah. Ahmet bey rahatsız olduğu için uzunca bir süredir hastanede yok.Sağlıklı bir doğum geçirirsiniz inşallah hangi doktora devam ediyorsunuz
Canım özel sigortam var ücret ödemiyorum ben. Ama bugün senin için sorarım. Bana da uzak aslında. Detaylı ultrason için gittim kendisine. Doktorum hasta diye bir çok doktora gittim ve hiç birinden memnun kalmadım tabi o dönem. Sonra Ebru hanıma bayıldım. Sağolsun saat kaç olursa olsun bi sorun olduğunda ulaşabiliyorum kendisine. (Sorunlu bi hamilelik yaşıyorum ) her konuda yardımcı oluyor. Doktor-hasta ilişkimiz yok anne-kız abla-kardeş gibiyiz daha çok.Çok sağolun dönüş yaptınız taksim bana çok uzak ama muayene ne tadar
480 tl dediler canım. Sgk geçmiyormuşÇok sağolun dönüş yaptınız taksim bana çok uzak ama muayene ne tadar