Bulantıların pisikolojik olduğuna asla inanmıyorum, hamilelikte bulantının filmlerde gördüklerimiz kadar kısa ve hemen bitan bişey olduğunu sanırdım, sonra bir pazartesi başladı 4. ayın sonuna kadar sürdü, 8 gün hastanede yattım, serumdan başka hiçbirşey bulantımı kesmiyordu, soktorum ortam değişikliği iyi gelir demişti, annemlere gittim, kayınvalidemlere gitti geçmedi. Bir yudum su içebilmek için 1 saat düşünürdüm ve içerken korkardım, ama içim öyle bir yanıyorduki anlatamam. Gün içinde yediklerim, salatalık, yoğurt, ayva ve krakerden oluşuyordu.
Yani demem o ki bi insan nasıl psikolojik olarak kendini bu cefaya hazırlarki, psikolojik olduğuna inanmıyorum.
valla ben sana harfiyen katiliorum boyle bisey nasil psikolojik olabilir ki im isterki kotu olmayi insan hayttan bikiyo resmen bende suan 10 haftallik hamileyim bende diger arkadaslar gibi buzdolabini acamiyorum acmak zorundaysamda nefesimi tutuyorum cok kotu biseymis yaa hani yaziyo ya bazi arkadaslar benim midem bulanmio endiseleniyroum felan diye daha isyosunuz arkadaslar zevkini ne guzel cikarin valla ben daha hamile olduguma sevinemedim bile sabah gozumu acmaya korkar oldum valla ama su aralar massalah diyim biraz hafifledi yataktan kalkmadan once azicik bisey cikio ama hemen kalkmiyorum yataktan napim insallah benimde 12 haftadan sonra gecer bide ben bu durumu doktora anlattim ben yurt disindayim Turkiyem de olsa serum felan gecistiridim burdaki doktor bana ne dedei bilio musunuz midenin bulantisi cok iyi ben hastalarimdan bunu bekelrim hep dedi bebegin buyudune isaret eder dedi sanki midesi hic bulanmayanlarin ki buyumuyo gelde sinir olma iste ahh ahh cekiorum hic biseyde yapmiolar ..... :CüvCüv: