3 aydır çıktığım erkek arkadaşım bir an değişti anlam veremiyordum daha sonra her geçen gün benden uzaklaştı tartışıyorduk hep ve sonunda bana ayrılmak isteyemediğini söyleyemeden ben ona sorduğumda olmadı cevabını verdi. Ondan 3 gün öncesinde yanyanayken ayrılmıştık ama ben çok ağladım o gün yıprandım dıye bana sarılmış barışmak istemişti eskisi gibi olmuştu 24 saat sonra yine değişti ve akşama kadar aramadı akşam aradıgındada çok az konuştuk ve ikinci gün ona sorduğumda olmadı melis,bişi hissetmiyorum,anlaşamadık ,istemiyorum dedi.Ve ben yıkılmıştım çok seviyordum onu onda telefonum kalmıştı ikinci gün almak için buluştuk.Kendimi çok iyi hazırlamıştım ağlamıcam güzel konuşcam diye çok güzel konuşmuş ,ayrılık doğru bir karar demiştim. Ama tam vedalaşırken bana hakkını helal et demesinde ağlamaya başladım. Ve ona sarıldım bırakma dedim ve o yine olmuyo melisa şu an bişi hissetmiyorum ,soğudum ,anlaşamadık dedi ve yarım saat ayakta ağladım o da üzüldü ama halime eminim .Sonra kendimi toparladım ayrıldık ve ben ona yaptıgım ıcın k.bkma kendimi rahatlatmak istedim içimdekini orda bitirmek. Şimdi çok iyiyim beni sevmeyene gitme demek kendime yaptığım büyük bir hataydı ama hayat daha güzel olcak bu sana son mesajım umarım kıymet bilirsin kendine iyi bak yazdım ve daha hıcbısı yazmadım dun aksam msnım acıktı bana yazmış ama ben görmedim. İyi akşamlar nasılsın diye ben de ıyıyım sen dedim o da iyidir napıyorsun dedi oturuyorum dedim daha hıcbır sey yazmadım o da naptın bugün dedi ben de çıkıyorum ben sonra konuşuruz dedim çıktım o da peki iyi akşamlar dedi. Ve kendımı o an tatmin ettim biraz ve çok mutlu oldum çünkü pişman olmuştum ağladım ezik düştüm diye. Sizce dün akşam neden bana yazdı konuşmak istedi kızlar??