Kızlarr sizce hamilelik belirtisimi regl belirtisimi yardimci olurmusunuz??

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Bu ayın 3 ünde yani 11 gün önce tam anlamiyla korunamadan bi kaç defa ilişkiye girdim prezervatifle korunduk ama erken cıkardı yada geç takti mesela bosalmadan önce cikarmisti ve korunmadan oldu ama hic icime bosalma olmadi bosalacagi zaman geri cekildi. 16 sında yani 2 gün sonra regl olmam lazım ve 3-4 gündür regl olacakmis gibi hissediyorum gögüslerim şişti bazen cok hafif hafif sanci giriyo aninda kesiliyo normalde reglm yaklastiginda da böyle olur ama arastirmalarima göre bunlar hamilelik belirtiside olabilirmis hamile olsam 10 gün sonra belirti gosteririmi sizce hamile olma ihtimalim varmidir ?

Bende hamileliğimi regl olacak gibi olup olmayınca anladım mesela. boşalma olmamış ihtimal var ama düşük. Belki stresten gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Test yaptınız mı

Bende hamileliğimi regl olacak gibi olup olmayınca anladım mesela. boşalma olmamış ihtimal var ama düşük. Belki stresten gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Test yaptınız mı
Regl daha gecikmedi ki 2 gün var regl olmama ve şu an bu belirtilerim var iliskinin ustunden 11 gün gecti sen bi belirtileri kac gun sonra yasamistin

Testide daha erken diye yapmadim ki 11 iliskiden 11 gün sonra sonuc cikmaz diye rehlim gecikirse yapicam

Testide daha erken diye yapmadim ki 11 iliskiden 11 gün sonra sonuc cikmaz diye rehlim gecikirse yapicam
Canım benim farklı bir durum tüp bebek olduğu için ben belirtilerimi transferden 7 gün sonra yaşadım.3.gün embriyosuydu yani doğal yollarla olsa 10.gün belirtilerim başlamış demekki. Ben reglin gecikti anlamışım. Aslında erken gebelik testleri var 5-6gün öncesine kadar sonuç veriyor deneyebilirsin. Dediğim gibi hamile olman düşük bir ihtimal ama böyle kalanlarda var. Stres yapıp regli gecikenlerde var.

Hmm anladim insallah ben hamile olmamisimdir reglm gecikirse yapacagim testi tesekkur ederim yorumun icin

Ben aşılama ile hamile kaldım aşılamadan bi hafta sonra göğüslerimdeki değişiklikten anlamıştım normalde adet öncesi veya adet zamanı hiç hassasiyet olmayan göğüslerime dokunamıyordum. Geri çekilme korunma yöntemi değil aklında bulunsun

Biliyorum ya hataydi düşük bi ihtimal varmış umarım o ihtimal beni bulmaz ve hamile kalmam benim gögüslerimde dokunamayacak kadar bisey yok ama sistiler ve reglm yaklasinca normaldede oluyordu bu bilmiyorum kasık agrilarimda var insallah bi am once regl olurumda rahatlarim

Prezervatif ne için kullandınız ki orasını çözemedim. Hamile ihtimalini var. Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Hamilelik regl öncesi belirtilere benzer. Doğum kontrol yöntemi yok ise ki ,sizde yok ,gebelik ihtimali vardır. Geçerli Doğum Kontrol yöntemleri ile bile ihtimal vardır ama çok düşüktür.

Aynen ihtimal varmis ama cogunlugu prezervatif ile oldu korunmasizda oldu yari yariyada diyebilirim geri cekilme ile hamile kaliniyormus ama dusuk bi ihtimal ya umarim olmazz

Aynen ihtimal varmis ama cogunlugu prezervatif ile oldu korunmasizda oldu yari yariyada diyebilirim geri cekilme ile hamile kaliniyormus ama dusuk bi ihtimal ya umarim olmazz
2. Hamileliğim geri çekilme. Bunun korunma olmadığını söylediğim halde eşimde kendini çok zeki sanmıştıda. İnşallah olmaz ne diyeyim.

Allah korusun ya insallah bende öyle bisey olmaz esiniz icinize bosalmadigindan eminmiydi peki bu onada bağliymis biraz
Eminim canım. Emziriyordum ilaç kullanmak için şuan riskli dendi, sevgili mahluk eski eşte zaten doğurdun doğum sonrası hamile kalınmaz, emzirmek koruyor gibi bir evrim dışı düşüncedeydi sezaryandı hamile kalamazdım . O sırada tehlikem vardı. Yani o akıllılığı yapamazdı. Doğum sonrası spiral dedim ef puf , bir operasyon geçsin bilmem derken Yani korunma yöntemi değil bu. O zamanda söyledim hep söylerim. Geçerli olanları kullanın.

Merhaba ben 1 defa geri çekilme yöntemiyle yaptım,acaba kalırmıyım

Bilmiyorum ki ihtimal varmis bende cok korkuyorum ya bugün regl günüm olmadım insallah gün icerisinde olurum sen regl oldunmu iliskiden sonra
Hayır daha regle 2 hafta var,1 defa bile tamamen olmadı sadece girip çıktı yani,doktora gittim binde 1 ihtimal dedi,test yaptım negatif yine de tedirginim yarın kan testi de verecem

Hamile olduğunu düşünmüyorum, millet aylarca yıllarca içe boşalma olmasına rağmen hamile kalamıyor, boşalmadan sonra bacakları havaya dikip saatlerce kalıyorlar. Çok uğraşılıyor bebeği yapmak için kolay bir süreç değil maalesef. Ben düşünmüyorum hamile olduğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…