Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kız sağlıkla gelsinKızlar sizce nedir cinsiyeti ?Eki Görüntüle 3608636
Cinsiyeti tahmin edemedim ama saglikli olsun gonlunuzce versin AllahKızlar sizce nedir cinsiyeti ?Eki Görüntüle 3608636
Cinsiyeti tahmin edemedim ama saglikli olsun gonlunuzce versin AllahNe kadarlik acaba ultrasonda suan? Kalp atisini ne zaman duymustunuz?
Sizce hangisiKese derli toplu ise kız eğer şekli dağınıksa erkek diyorlar ama![]()
Kese şekli şuan için yuvarlak ama ileri haftalarda değişebilir benimki de ilk haftalar yuvarlaktı sonra fasülye gibi oldu ve erkek olacakKızlar sizce nedir cinsiyeti ?Eki Görüntüle 3608636
Hayırlı olsunKese şekli şuan için yuvarlak ama ileri haftalarda değişebilir benimki de ilk haftalar yuvarlaktı sonra fasülye gibi oldu ve erkek olacak
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunHayırlı olsun![]()
Kese sağda gözüküyor bence erkek. Benim soldaydı ve kız olacak büyük ihtimalle. Kese şekli hurafesi bende tutmadı çünkü kesem tam bir fasulye şeklindeydi bu haftalarda ama kese yerine göre olan tahmin tutmuş olduKızlar sizce nedir cinsiyeti ?Eki Görüntüle 3608636
Hayırlı olsun inşallahKese sağda gözüküyor bence erkek. Benim soldaydı ve kız olacak büyük ihtimalle. Kese şekli hurafesi bende tutmadı çünkü kesem tam bir fasulye şeklindeydi bu haftalarda ama kese yerine göre olan tahmin tutmuş oldu![]()
Kese tahmini yapabilir misiniz 6+5 burdaKese şekli şuan için yuvarlak ama ileri haftalarda değişebilir benimki de ilk haftalar yuvarlaktı sonra fasülye gibi oldu ve erkek olacak
Keseye göre erkek gibi canımKese tahmini yapabilir misiniz 6+5 burda