kızlarr venüsünüz hangi burcta hadi bakalım :) linkli

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
118
cretsiz Doum Haritas
benim venüsüm teraziymis
özellikleri :

Başkalarını memnun etmek, güzellikler içinde bir yaşam, evlilik ve sosyal aktiviteler, hayatlarının gayesidir. Her ne kadar parayı sevmediklerini söyleseler de nesneleri, evi ve kendilerini güzel gösterecek kıyafetlere sahip olmak için düşünmeden harcama yapabilirler. Yetenekleri çoktur, özellikle müzik ve resim dalındaki sanatsal yetenekleri, ünlü olmalarını sağlayabilir. Çabuk kırılan bu insanlar, kin tutmazlar. Yumuşak kalpleri iyilik peşindedir. Fiziksel olarak hoş görünümdedirler. Karşı cinsi kolay etkileyebilirler. Bunun yanı sıra, çabuk kilo aldıklarından, formlarını korumak için, spor salonlarının daimi üyeleridir. Venüs sert açılar alıyorsa kişinin ilgi alanlarında, yüzeysel kaldığı görülür.
evet kızlar sizinkileride alıyım
( benim burcum başak yükselenim oğlak ay burcum oğlak) isteyen özelliklerini söyleyerek yorumlayabilir bende yazan arkadaslarımdan bilidiğim kadarıyla yorumlarım he ve cevremden gördüğüm kadarıyla bu arada astrolog değilim okuyarak arastırarak ögrendim :) ve cevremden tespit ederek
BU ARADA VENÜS KARSI CİNSE NASIL DAVRANDIĞINIZI KARSI CİNSTEN NASIL ETKİLENDİĞİNİZİ EVLİLİK DÜŞÜNÜRKEN HANGİ AÇILARDAN DEĞERLENDİRDİĞİNİZİ ELE ALIR YANİ ASK MEŞK İŞLERİNE BAKIYOR :)

Son düzenleme:
Venüs Başak Burcunda

İş konusundaki başarıyı aşkta gösteremez, aşk ve evlilikte düşlediğini bulamaz. Çünkü çok eleştirici, kusur bulucudur... Romantik duygulardan ziyade, işlerliği olan bir sevgi arar. Yanındaki kişi deyamlı bakımlı ve temiz olmalıdır. Bu tipler kendi kendilerini severler. Sık sık aynaya bakarlar. Kusursuz olmağa dikkat eder. Saygılı davrandığı için saygı görür. Tuhaf ve farklı konularda titizlikleri vardır. Çok güzel rol ve taklit yapar. Ahlaki değerlere uymayan görüş ve davranışları başkalarına ters düşebilir.

Ahay okuyunca kendime uyuz oldum

D:aynen kız bende sevmyrm gercek burcumu

Bu siteyi biliyorum bakmıştım yükselenime ve ay burcuma. ama venüse dikkat etmemiştim sanırım, aslanmış :) normal burcum da aslan. yükselen akrep(pek sevmezdim aslında), ay oğlak...
netten venüse baktım uygun tarafları var, yorumlayabiliryorsanız sizin de yorumlarınızı beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…