Kizlarr yardim edinn nolurr

simge simge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
120
25
98
41
Esim bastan beri cok ilgisiz aramizda hic karikoca iliskisi yok bunu dile geyirdigim zaman hep uste cikmaya beni suclamaya calisiyor dogum yaptim hic ilgi göster medi cok uzuluyorum herseye kendim gogus geriyorum zaten hamile kalmam cok uzun yillar aldi..telefonu evlendiginizden beri sifreli merak duygusu uyandiriyo bu durum bende ..ayri yatmaya basladi son zamanlarda..nwden böyle davranıyoraun beni sevmiuomusun elbette benim de hatalarim var diyorum ama muhatap bile olmak istemiyor..konusmalri cok kirici bende git diyorum madem birak git onuda gidicem ama kizim var laflariyla ort bas esiyo..napmaliyim...ayni evde ev arkadasi gibi surekli..zor durumdayim nereye kadar 1 yada 1.5 sene aramizda hic biseyin olmadigi oldu..sabrettim ama aklima acaba baska biri mi sorusu hep yer etti...

Yeterince sorun yok aramızda, daha acılı olsun diye mi bu evliliğe bir de bebek ekliyorsunuz?

Kronik problemler varken bebek iliskinizi sadece daha da zorlaştıracak.

Başka biri mi var diye düşünmekte geç kalmissimiz bence. :/
Hep olumsuz konuştum keşke iyi bi şeyler diyebilseydim...

Hep birseyleri duzeltmeye calistim mucadele etmek istedim kizlar bi erkek neden bu sekilde davranir baska birinin olma ihtimali disinda....esimin saglik sorunu var cinsel anlamda bunu o nedenle soruyorum benimle birliktelik kuramayan baskasiyla olabilir mi ne der siniz..ve ben nerden anlarim bunu yani gecen telefonunu karistirdim bisey bulamadım cok mu safca dusunuyorum

Belli ki sizi hayatında istemiyor maalesef. Baska kadin var mi yok mu bilemeyiz. Gúnahini almayalim. Bebeģe nasil davraniyor peki?

1 5 yıl karısına yanaşmayan Erkeğe erkek demiyoruz. İlgi yok alaka yok cinsellik yok saygısız ev arkadaşı alın ya da kedi köpek kuş daha çok diyalogda olursunuz.

Aldatıyor olması gerekmez, sadece sizi sevmiyor muhtemelen.
Baştan beri böyleyse boşanmak yerine neden bebek, yazık değil mi o çocuğa?

Esim bastan beri cok ilgisiz aramizda hic karikoca iliskisi yok bunu dile geyirdigim zaman hep uste cikmaya beni suclamaya calisiyor dogum yaptim hic ilgi göster medi cok uzuluyorum herseye kendim gogus geriyorum zaten hamile kalmam cok uzun yillar aldi..telefonu evlendiginizden beri sifreli merak duygusu uyandiriyo bu durum bende ..ayri yatmaya basladi son zamanlarda..nwden böyle davranıyoraun beni sevmiuomusun elbette benim de hatalarim var diyorum ama muhatap bile olmak istemiyor..konusmalri cok kirici bende git diyorum madem birak git onuda gidicem ama kizim var laflariyla ort bas esiyo..napmaliyim...ayni evde ev arkadasi gibi surekli..zor durumdayim nereye kadar 1 yada 1.5 sene aramizda hic biseyin olmadigi oldu..sabrettim ama aklima acaba baska biri mi sorusu hep yer etti...

Uzulerek soyluyorum cunku karsimdaki insani kirici yorum yapmaktan cekiniyorum ama bence esinjzinhayatinda biri var

Ve soyle bir durum var erkeklerde de kadinlar gibi evliligini mecburen surduren insanlar var ben bu durumu kadinlarin icinde erkekler icinde dogru bulmuyorum

Biyle buyuk fedagarliklar etmek her iki tarafinda daha sonradan fazladiyla pisman olmasina neden oluyor

evlendiğinizden beri aranızda Hep sorunlar olmuş ama öncesinde size karşı tavır ve davranışları nasıldı?
zoraki evlilik gibi olmuş sanki.başını bilirsek yorum yapmak daha kolay olur

Cnm ya... En büyük hatayı düzelecek deyip yapıyoruz.
Böyle erkekler niye evlenir bir anlam veremiyorum. Psikolojik şiddet görüyorsun. İletişim kuramıyorsun anladım, yazmayı denesen, içinden ne geliyorsa yaz, eline ver okusun. Cevabını ister yazarak, ister konuşarak versin. Çile çekmeyemi geldin dünyaya gencecik yaşında, Allah sağlığımızı bozmasın ama ilgisizlik, sevgisizlik çekilir şey değil.

Dünyaya bir defa geliyoruz. Herşeyin bir anlamıyor olmalı. Yarın yaslanıp toprak olup gidicez zaten. Nasıl yaşadın, bitki gibi....

Daha da düzelmezse, ailesiyle iletişime geç. Oğullarını yola getirsinler. Başka çaren yok tatlım. ALLAH sabır ve kolaylık versin. Sevgiler...

Ya zor cocugumuz oldu diyorsun bu adamı bile bile niye çocuk yaptin ayrilsaniz yazık değilmi çocuğa bence ayrıl canım ondan sana hayır gelmez sen hic annenin evine gittin mi

Cinsel sorunu oldugunu siz mi anladiniz doktor felanmi dedi.
Eger oyle bi sorun varsa ciddi manada aldatma yoktur belki.
Once cinsel sorunu ne onu bi ogrenin belki onun ezikligini size boyle davranarak cikariyodur.

Hayatinda baska biri varki bu kadar umursamaz hallere girmis :( netten telefonuna bakara suresini indir ac okunsun evde rabbim yardimcin olsun insallah mutlu olutsunuz

Cinsel sorunu oldugunu siz mi anladiniz doktor felanmi dedi.
Eger oyle bi sorun varsa ciddi manada aldatma yoktur belki.
Once cinsel sorunu ne onu bi ogrenin belki onun ezikligini size boyle davranarak cikariyodur.
Benimde aklima geliyor kendim sahitim bizzat doktorada gittik hatta birlikte ilac kullandi...vs vs

Kizlar eşimle severek 3 yil floryum ardindan evlendik. Ailesiyle sorunlarimiz oldu ondan sonra da bu sorun yani evlilik evlilik olmaktan.cikti....yani inanin dusumemiuorum hic bir şey kafam.kazAn gibi bu arada hic gitmedim.ailemim yanima kavga edince bi adam sana bosanma.davaai acarim dediginde eşine gercekten bagliysa ancak saglik sorumundan oturu boyle davraniyorsa kendi egosu icin ne yanit verir ben cok gencim ankara gibi bi yerde boguldum lutgen derdimi kimselere acamadim dusuncelerinizi paylasin benimle

Cinsel sorunu var diyorsunuz da muhtemelen o bir tek size var. Sizi arzulamıyor, ilgisi yok, boşanmama sebebini de açıkça söylemiş zaten. Sizden de boşanmayla alakalı destek görse boşanacağını düşünüyorum. Bu evlilik ev arkadaşlığına dönüşmüş, yıllarca keşkeler yaşayıp ilerleyen zamanlarda başka kadınları sineye çekmektense boşanmanız en hayırlısı olur.

Cinsel sorunu var diyorsunuz da muhtemelen o bir tek size var. Sizi arzulamıyor, ilgisi yok, boşanmama sebebini de açıkça söylemiş zaten. Sizden de boşanmayla alakalı destek görse boşanacağını düşünüyorum. Bu evlilik ev arkadaşlığına dönüşmüş, yıllarca keşkeler yaşayıp ilerleyen zamanlarda başka kadınları sineye çekmektense boşanmanız en hayırlısı olur.
Karisiyla cok pardon iliskiye giremeyen baska biriyle bunu yapabilir mi inanin cikamdim.bu duauncelerden

Back
X