Kızlarr yardım gonal f 900 kullananlar bi bakabilirmi?

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
kızlar doktor aşılamaya karar verdi ve gonal f 900 yazdı ama özel hastane olduğu için rapor yazmadı eczanede iğne baya pahalı acaba devlet hastanesine gitsem doktor yazarmı sizler nasıl kullandınız raporunuz varmı yoksa ücretlemi aldınız lütfen yardım

Bende özel hastaneye gidiyodum cnm rapor yazmıştı bir miktar fiyatı düşmüştü yanılmıyorsam 250 TL ye almistim
Canım doktoruma sordum yazabiliyomusunuz eczane sordu dedim , yok yazamıyoz dedi, bugün kullanmam gerekiyodu aldık 660 tl, acaba diyorum devlet hastanesinde rapor verirlermi

Aşılama için bende kullanmıştım o ilacı rapor yazılmıştı üniversite hastanesinde yapılacağı için aşılamam orda yazılmıştı rapor daha sonra bir miktar para düştü ancak 250 tl vermiştik geçen sene

Aşılama için bende kullanmıştım o ilacı rapor yazılmıştı üniversite hastanesinde yapılacağı için aşılamam orda yazılmıştı rapor daha sonra bir miktar para düştü ancak 250 tl vermiştik geçen sene
Ordaki yaptıracağın için rapor çıkardılar ama ben gitsem devlet hastaneeinde çıkarmazlar heralde dimi özel hastanede yaptırıcam çünkü

Ordaki yaptıracağın için rapor çıkardılar ama ben gitsem devlet hastaneeinde çıkarmazlar heralde dimi özel hastanede yaptırıcam çünkü
Onu bilmiyorum canım bi sorman lazım özelde nasıl olduğunu hastaneye

bende bu ay hsg çektirdim temiz çıktı sonuç ama yumurta gelişmedi bu ay. sende yumurta gelişme sorunu var mıydı canım?
Normalde pko hastasiyim kuzum ama bnm gonal f ye klomenle yumurtlama oluyodu soru yaşamadım hic buyuyodu kendjnden catliyodu ama gebelik olusmuyodu

Normalde pko hastasiyim kuzum ama bnm gonal f ye klomenle yumurtlama oluyodu soru yaşamadım hic buyuyodu kendjnden catliyodu ama gebelik olusmuyodu
bende kendinden çatlamıyor yumlar. gelişmiyolar hatta o yüzden iğneye başlıcam bu ay.. klomenlede gelişmediği olmuştu

Back
X