- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
teşekkürler canım bi şansımı denim inşallah yazarlar,, yaşta sıkıntı yokYaşınız tutuyorsa devlet hastanesi raporla veriyor diye biliyorum
Canım doktoruma sordum yazabiliyomusunuz eczane sordu dedim , yok yazamıyoz dedi, bugün kullanmam gerekiyodu aldık 660 tl, acaba diyorum devlet hastanesinde rapor verirlermiBende özel hastaneye gidiyodum cnm rapor yazmıştı bir miktar fiyatı düşmüştü yanılmıyorsam 250 TL ye almistim
Buarada aşılaman mı tuttu bebişin var sanırım canımBende özel hastaneye gidiyodum cnm rapor yazmıştı bir miktar fiyatı düşmüştü yanılmıyorsam 250 TL ye almistim
Devlet hastanesinde hiç bilgim yok kuzum ama anlayış göstermeye bilirlerCanım doktoruma sordum yazabiliyomusunuz eczane sordu dedim , yok yazamıyoz dedi, bugün kullanmam gerekiyodu aldık 660 tl, acaba diyorum devlet hastanesinde rapor verirlermi
Yok cnm ben aşılama için değil tedavi için kullandım iki ay ama olmadı sonra hsg çektirdim peşine hamile kaldimBuarada aşılaman mı tuttu bebişin var sanırım canım
Ordaki yaptıracağın için rapor çıkardılar ama ben gitsem devlet hastaneeinde çıkarmazlar heralde dimi özel hastanede yaptırıcam çünküAşılama için bende kullanmıştım o ilacı rapor yazılmıştı üniversite hastanesinde yapılacağı için aşılamam orda yazılmıştı rapor daha sonra bir miktar para düştü ancak 250 tl vermiştik geçen sene
Onu bilmiyorum canım bi sorman lazım özelde nasıl olduğunu hastaneyeOrdaki yaptıracağın için rapor çıkardılar ama ben gitsem devlet hastaneeinde çıkarmazlar heralde dimi özel hastanede yaptırıcam çünkü
Bende özel hastaneye gidiyodum cnm rapor yazmıştı bir miktar fiyatı düşmüştü yanılmıyorsam 250 TL ye almistim
Yok cnm ben aşılama için değil tedavi için kullandım iki ay ama olmadı sonra hsg çektirdim peşine hamile kaldim
Normalde pko hastasiyim kuzum ama bnm gonal f ye klomenle yumurtlama oluyodu soru yaşamadım hic buyuyodu kendjnden catliyodu ama gebelik olusmuyodubende bu ay hsg çektirdim temiz çıktı sonuç ama yumurta gelişmedi bu ay. sende yumurta gelişme sorunu var mıydı canım?
bende kendinden çatlamıyor yumlar. gelişmiyolar hatta o yüzden iğneye başlıcam bu ay.. klomenlede gelişmediği olmuştuNormalde pko hastasiyim kuzum ama bnm gonal f ye klomenle yumurtlama oluyodu soru yaşamadım hic buyuyodu kendjnden catliyodu ama gebelik olusmuyodu
Gonal f daha kuvvetli cnm insallh daha etkilis olur hamile kalirsinbende kendinden çatlamıyor yumlar. gelişmiyolar hatta o yüzden iğneye başlıcam bu ay.. klomenlede gelişmediği olmuştu
Gonal f daha kuvvetli cnm insallh daha etkilis olur hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?