kızlarr yardım lütfennn sistitle başım dertte

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
canlarım konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama şuan okadr üzülüyorumki.dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum yardıma ihtiyacım var..ben bir hafta önce iilk kez ilişkiye girdim evliyim buarada.daha öncesindede vajinusmus denen belayla uğraştımm neyse sonra sık idrara çıkma ağrı sızı gibi şikayetlerim başaldı soluğu doktorda aldım .sistitsin dedi ilaç verdi kullanıyorum.düzeldim gibi oldu ama aklıma takılanlar var.şimdi ben artık sürekli bunumu yaşıcam idrarda sızı falan bide ilişki yaşayabilcemmi rahatça benm gibi bu sorunu yaşayanlar varmı bide tatil düşünüyoruz denize girebilecekmiyimm yardım edin lütfen çok mutsuzumm moralim çok bozuk:(((((

Canım bende de sık sık olur bu.. Ayaklarını üşütmemeye çalış, taşa oturma.. Doktorun bir antibiyotik bir de p harfi ile başlayan bir ilaç vermiştir büyük ihtimalle. O ilaçları tekrarladıkça alabilirsin.. İlk birer kutu bitir zaten kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra rahatlarsın.. Sonra tekrarlarsa ilaçları almaya devam et 2 günde kesiyor..

Benim sene de 2 kere filan kesin oluyor. İlaçlarım var onları 2 gün kullanıyorum hemen kesiliyor.. Benim bir ara kanlı geliyordu, çok korktum.. Doktor her türlü testi yaptı, ultrasona soktu, kültür testi bile yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı.. Tek sorun üşütmeyeceksin canım :34:

Denize girmen de de bir sorun olmaz ...

Son düzenleme:
Sistit idrar yolu enfeksiyonudur.Tedavisi olan bir rahatsizliktir.Bir cok insanda bu rahatsizligi yasar.Ben de 4 yada 5 kez olmusumdur.Bunda bu kadar korkulacak birsey yok.Doktorada gitmissiniz.Ilacinizida iciyorsunuz.Buyuk bir ihtimalle azosilin yada benzeri bir ilac vermistir.Sistitiniz gectikten sonra denizede girersiniz tatilede gidersiniz.

son 2 senedir bende hep yaşıyorum sürekli aynı teşhis konuluyor ama endişe edilecek bir şey yok 2 hafta önce tekrar sistit denildi ama ben denizede giriyorum doktorum bir sorun olmayacağını söyledi dikkatli olduğum sürece... ilişki ile alakası yok bir sorun olmaz ama ayaklarını üşütme denize girdkten sonrada ıslak mayo ile durmamaya çalış onlar etkiliyor

Bol C vitamini alarak ve bolca su içerek hastalığın tekrarlamasını önleyebilirsiniz , bir de üşütmemeye çalışmalısınız.
Tatilde de ıslak mayoyla kalmamanızı öneririm , mümkün olursa denizden çıkar çıkmaz üstünüzü değiştirin.
İyi tatiller. :)

Son düzenleme:
kızlar gerçekten çok teşekkür ederim sizleree mutlu oldum..yani dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ama şuan rahatladım yalnız değilmişim peki bu sistit varken ilişkiye girilirmi yani eşimede bulaşırmı.bide ben geçen haftadan beri antibiyotik içiyorum şuan rahatım peki 2 haftaya iyileşirmiyim tamamen denizede girebilirmiyim?

kızlar gerçekten çok teşekkür ederim sizleree mutlu oldum..yani dünya başıma yıkılmış gibi hissediyordum ama şuan rahatladım yalnız değilmişim peki bu sistit varken ilişkiye girilirmi yani eşimede bulaşırmı.bide ben geçen haftadan beri antibiyotik içiyorum şuan rahatım peki 2 haftaya iyileşirmiyim tamamen denizede girebilirmiyim?

Eşinle olan durumunu bilmiyorum ama 2 haftaya iyileşip denize girersin canım.. :34:

son 2 senedir bende hep yaşıyorum sürekli aynı teşhis konuluyor ama endişe edilecek bir şey yok 2 hafta önce tekrar sistit denildi ama ben denizede giriyorum doktorum bir sorun olmayacağını söyledi dikkatli olduğum sürece... ilişki ile alakası yok bir sorun olmaz ama ayaklarını üşütme denize girdkten sonrada ıslak mayo ile durmamaya çalış onlar etkiliyor

teşekkürler canım benmki ilişkiyle başladı daha öncesinde böle bi sorunum yoktu tatil planları yapıyoduk ama ben rahatsızlanınca korktum..gittiğim doktorda bana hiç anlayışlı davranmadı açıklama yapmadı sistit dedi gönderdi bişde soramadım.peki ilaçlar bitince doktora gidip tekrar tahlil yaptırayımmı sizce

Sistit idrar yolu enfeksiyonudur.Tedavisi olan bir rahatsizliktir.Bir cok insanda bu rahatsizligi yasar.Ben de 4 yada 5 kez olmusumdur.Bunda bu kadar korkulacak birsey yok.Doktorada gitmissiniz.Ilacinizida iciyorsunuz.Buyuk bir ihtimalle azosilin yada benzeri bir ilac vermistir.Sistitiniz gectikten sonra denizede girersiniz tatilede gidersiniz.

cvp için teşekkürler...bebek bekliyosunuz galiba inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.peki bişe sorcam sistit olduğunuz zamanlarda ilişki yaşıyomuydunuz eşinizle ve hamileleiğe engel olurmu bu hastalık

Canım kaynamış suya elma sirkesi koy buharına biraz otur,o sızlamayı bayağı engelliyor.Ve bol bol su tek çaresi
Ve elma sirkeli suyla yıkayabilirsin genital bölgeni..

cvp için teşekkürler...bebek bekliyosunuz galiba inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.peki bişe sorcam sistit olduğunuz zamanlarda ilişki yaşıyomuydunuz eşinizle ve hamileleiğe engel olurmu bu hastalık

doktora da git bir süre de iç çamaşırı kullanma , cinsellik yaşamaya başladıktan sonra da oluyor genelde balayı hastalığı falan derler hatta buna, merak etme doktora gidip ilaçlarının kullanırsan geçer her kadının başına geliyor aşağı yukarı çok zor ya sıkışıp tuvalete gidip çıkınca sanki hiç gitmemişsin gibi oluyor

eşine bulaşmaz hamileliğe de engel olmaz, ama taharet alırken ve ilişkiden sonra o bölgenin temizliğine oldukça özen göstermelisin

doktora da git bir süre de iç çamaşırı kullanma , cinsellik yaşamaya başladıktan sonra da oluyor genelde balayı hastalığı falan derler hatta buna, merak etme doktora gidip ilaçlarının kullanırsan geçer her kadının başına geliyor aşağı yukarı çok zor ya sıkışıp tuvalete gidip çıkınca sanki hiç gitmemişsin gibi oluyor
evet canım yaa çok zor gerçekten..bula bula benimi buldu diyorum piskolojim bozuldu inan kaç gündür kendimi dinliyorum sürekli tuvalete taşınıyorum gece aniden lavaboya gidiyorum.eskiden gece hiç kalkmazdım wc için bir haftadı uykuda yok doğru düzgün

doktor çok iticiydi kadın doğum bide doktoru değiştirmeyi düşünüyorum başka birine gidecem tahlil sonuçlarımıda götürcem iyice iyilşeirim inş.hiç geçmicek gibi geliyo inş. geçer yaa

Bana da değiştirmeniz yerinde olur gibi geldi , üroloji bölümüne de görünebilirsiniz.
Ben de şu anda bu hastalık için tedavi görüyorum. Gerçekten çok rahatsızlık veriyor , umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Nüksetme ihtimali beni de korkutuyor , korunmak için C vitamini kullanacağım , bir de bol su içmek çok önemliymiş.

evet canım yaa çok zor gerçekten..bula bula benimi buldu diyorum piskolojim bozuldu inan kaç gündür kendimi dinliyorum sürekli tuvalete taşınıyorum gece aniden lavaboya gidiyorum.eskiden gece hiç kalkmazdım wc için bir haftadı uykuda yok doğru düzgün

merak etme ben de çok çektim bu zıkkımdan bilmez miyim :S doktora git mutlaka çok zorluyor insanı kendi kendine de sakın ilaç falan kullanma bazı antibiyotikler tetikliyor çünkü

eşine bulaşmaz hamileliğe de engel olmaz, ama taharet alırken ve ilişkiden sonra o bölgenin temizliğine oldukça özen göstermelisin
canım zaten korkuyordum ilişkiden epey bisüre beraber olamadık ilk kez birlikte olduk ondada bu şey geldi başıma.ikinci ilişkiyi bile deneyemiyorum korkudan hem eşime bulaşacak diye hemde zaten vajinusmustum daha alışamadım hatta kadın doğuma gittim alttan muaeyene bile olamadım korkudan.doktor azarladı alış öyle gel dedi tersledi beni bende bu siteden tecrübelei arkadaşlarımdan yardım alayım dedim..sağolun yardımcı oldunuz bana..

Back
X