kızlarr yardım lütfennn sistitle başım dertte

canını sıkma bak her bayanda oluyuor...bnde bekarken de olurdu şimdide oluyor....daha başlangıcını hissettiğim an alıyorum antibiyotiği ve gece yatmadan önceki sıvı ilacımı ne varsa temizliyor 1-2 güne kadar...denize gir rahat ol....her ilişkiden sonra da böyle olmaz sadece denk gelmiştir...eğer her ilişki sonrası sisti olsaydım sağlam gezemezdim heralde:) düşün haftada en az 4 kez ilişkiye girerim sende 1 defa olur anca:) temiz tut..iyi tahret al ve kurula..iç çamaşırını ütüle hatta...bol bol su iç...ve idrarın geldiği zaman tutma...yere yalın ayak basıpta ayağını üşütme..
canm yaa çok teşekkürler çok ii moral verdin..ne bilim yaa ilk ilişkide böle olunca hep böle olcakmış gibi geliyoo sanki hiç atlatamıcakmışım gibi geliyo.nettende okudum yorumları hep sürekli sistitim diyenleri bendemi öle olcam acaba dedim.moralim bozuldu en iyisi ilaçlar bitsin kontrole gircem lökosit 15-20 arası diyo yüksekmi acaba?

benim de bi ara sürekli sistitim vardı canım. sürekli iğne yiyordum.
bol su içmek bana iyi geldi.
ayrıca havuza girmiyorum.
ve de ıslak mayoyla durmuyorum.

canm yaa çok teşekkürler çok ii moral verdin..ne bilim yaa ilk ilişkide böle olunca hep böle olcakmış gibi geliyoo sanki hiç atlatamıcakmışım gibi geliyo.nettende okudum yorumları hep sürekli sistitim diyenleri bendemi öle olcam acaba dedim.moralim bozuldu en iyisi ilaçlar bitsin kontrole gircem lökosit 15-20 arası diyo yüksekmi acaba?

hımm sende idrar yolu enfeksiyonu var bunun cinsel ilişkiyle hele hiiç alakası yok...mikrobik bi olay..toplu tuvaletten ya da ne bilim bi şekilde mikrop almışsınız,akıntıda koku da yapar o...ama antibiyotikle çok rahat geçer..sorun olarak bile görmüyorum bn bu tarz şeyleri...doktora bile gitmem alırım eczaneden ilacımı hemen:) ama siz psikolojik olarak ilişkiye bağlarsanız kasılırsınız...her ilişkiden sonra insan sık aralıkla 2 defa çişe gider ve bu çoook normal....rahat bırakın kendinizi,ne kadar kasarsanız o kadar problem çıkar ve aslında problem bile sayılmayan şeyler sizde büyür...takma kafanı:)

balayı sistiti diye araştırırsanız daha bilgilendirici olur. önemli bir durum değil.

cnm okadar araştırdımki netten..bi kitap yazabilirim yani:)) benm amacım bu hastalığı bizzat yaşayan arkadaşlarımın önerileri..ve gerçekten çok işime yaradı buradaki paylaşımlar sağolun kızlar benm şuan ağrım kalmadı ama antibiyotiğe devam ediyorum 5 gün daha içmem lazım..sonrasındada bi üroloğa gidip tahlil yaptımak ve allah nasip ederse tatile çıkıp denizin tadını çıkarmak inşallah

Back
X