Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dun den beri iki kere sumukumsu akintim oldu. Ayirt edemiyotum. Nasil anliyorsunuz yumurtanin catladigini bnm sag kasigimida agrio hafif sogan suyu iciom blki ondandir lutfen cvb verin
Dun den beri iki kere sumukumsu akintim oldu. Ayirt edemiyotum. Nasil anliyorsunuz yumurtanin catladigini bnm sag kasigimida agrio hafif sogan suyu iciom blki ondandir lutfen cvb verin
Ben klomen de kullandim yumurtamın gelismedigini soyledi bana hatta hic yokmus bnde sogan suyu iciorum ama dr oyle diyunce hic olmicakmis gbime gelo simdide folik ast cerdi adet olunca gel
Kizlar hala adet olmadım bugun su gibi akintim.oldu pantolonum islandi adet oldum. Sandim ama yoktu birswy ve uc dort gundur kasiklarim hafif agrio adetim onbir gundur gckti herzamnki gbi sulu akinti ne olanilir
Kizlar hala adet olmadım bugun su gibi akintim.oldu pantolonum islandi adet oldum. Sandim ama yoktu birswy ve uc dort gundur kasiklarim hafif agrio adetim onbir gundur gckti herzamnki gbi sulu akinti ne olanilir