burun ameliyatı çok zorrremin misin.bi de böyle kocaman tampon koyuyolar 1 gün boyunca kalıyo [/QUegerOTE]
Eger guzel.olucaksam eger herseyi yaparimmmmmm
Bahsettiğiniz doktorları bilemiyorum ama eğer siz beğenmiyorsanız başkalarının ne dediğini umursamayın. Önemli olan insanın aynaya gülümseyerek bakmasıdır. Yüksek fiyat biçen doktor en iyisidir diye bir genelleme yapamayız ortalama bir fiyatada işinin ehli doktor bulabilirsiniz ama bir doktoru ücret az diye tercih etmeyin. İsteklerinizi en iyi dinleyen ve bunlara uymak konusunda sizinle beraber çaba gösteren bir hekim tercih edin. Ücreti size uymuyorsa da Gerekirse biraz bekleyin ve içinize sinen hekime olun ameliyatınızı. Tamponlar eskisi kadar korkunç değil sıkıntı çekiceğiniz ortalama 5 gündür bünyenize göre 1 haftaya uzayabilir. Ama güzelleşmek için değer umarım istediğiniz gibi olurKizlarrr estetik olmak istiyorum burun estetigi maliyetini biriktircem konyada dusunuyorum hakan cepnimi ilker bey mi sizce tecrubeli olan bayanlar yardimmmm esimmm ise olmamai istemio.ben bole sevdim diyor ailemde korkuyor napmaliyim buyukkkk ve dusuk burnum var yardimmmmmmmmm
Ben bekarım eş konusunda yorum yapamıcam tabi haklısınız ikna etmek lazım öbür türlü insanın içi rahat etmez. Bundan 4 yıl önce ailem asla bir plastik cerraha götürmiceği için ve nefes problemim çok ağır boyutlara ulaştığı için bir kbb hekimine ücretsiz ameliyat oldum devlette burnumun dışına da müdahale edildi. Sonrasında burnumun üst kısmından kemik çıktı derimi delebilecek kadar sivri ve burun ucum sağa yamuldu. Bu işe o kadar karşı olan ailem beni bulunduğum şehirde en iyi plastik cerraha kendileri götürdüler. Ama ilk ameliyatta oluşan deformasyonlar işi çok zorlaştırdı. O yüzden ilk müdahale çok önemli iyi araştırınEsimde istemiyor ben seni bole sevdim vs.ama ben hosnut degilim ailem karsi ameliyat oldugu icin oyle para biriktiyorum denklesdirince olmak istiyorum tabi esimi ikna edersemmm
Arasdridm konya hakan cepni yorumlqri cok iyi uc bin tlymis aradim sordum ama cevre esimi ikna edme ben istiyorum ihtycmda var fazlasiyla ama isdeBen bekarım eş konusunda yorum yapamıcam tabi haklısınız ikna etmek lazım öbür türlü insanın içi rahat etmez. Bundan 4 yıl önce ailem asla bir plastik cerraha götürmiceği için ve nefes problemim çok ağır boyutlara ulaştığı için bir kbb hekimine ücretsiz ameliyat oldum devlette burnumun dışına da müdahale edildi. Sonrasında burnumun üst kısmından kemik çıktı derimi delebilecek kadar sivri ve burun ucum sağa yamuldu. Bu işe o kadar karşı olan ailem beni bulunduğum şehirde en iyi plastik cerraha kendileri götürdüler. Ama ilk ameliyatta oluşan deformasyonlar işi çok zorlaştırdı. O yüzden ilk müdahale çok önemli iyi araştırın
Hahahaha ayyyBen estetiğe karşıyım sağlık sorunu yoksa yaptırmam.
Madem siz güzellik uğruna yaptırmayı çok istiyorsunuz o Zaman gidin duwara burun atın o Zaman isterse yaptırma desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?