Kızlarr yardımcı olur musunuz lütfen :(

matesis_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
39
0
11
8+2 hamileyim. Bulantım yok. Ama bi kaç gündür çok halsizim. Istahım yok ne kahvaltı ne de yemek canım hiç birşey istemiyor. Elevit kullanıyorum onu kullaninca midem sanki tıka basa su icmisim gibi. Ve hiç su icemiyorum. Bir tek ben mi böyleyim. Yemek yerine aparatif fastfood gıdaları tüketebiliyorum o da çok az olmak şartıyla. Ama bulantım yok. Akintilarim var sarı renkte. Simdi de ara ara sancım oluyor üsüyorum giyinince bunaliyorum soyununca donuyorum. Az önce resmen gözlerimde ısıklar uçuştu. Bi komsum gelmişti üsütmüssen düsük yaparsın yat kalkma hiç dinlen dedi. Korktum.. acıksam bile bisey yiyemiyorum aşirı halsizim. Önerileriniz var mı??

canım yaşadıkların normal hormonların pik yapıyor vücudunu etkiliyor bu durum...
tansiyonun düşmüş olabilir tuzlu ayran iç 1-2 gün geçmezse gözün için göz doktoruna gitmelisin..
benimde 7. haftadan sonra gözümün önünde sinek uçuşması başladı hala geçmedi doğumdan sonra geçermiş...
akıntının şeffaf renkte olması lazım..çok yorulunca sarıya dönebilir normal ama yinede doktoruna söyle belki ilaç verir...
fastfood yememeye çalış miden bulanırsa sade sodaya limon sıkıp iç iyi geliyor...
günde 1-2 tane soda içmek gerekiyormuş zaten mineralleri almak için..
ayrıca adet olman gereken günlerde adet olamadığın için adet sancısı gibi geçici ağrılar hissedebilirsin normal..
bebek rahimi büyüttüğü için ise doğuma kadar bağların gerilmesini hissedersin batma olarak...
son önerim ise komşularına ona buna herkese şikayetlerini söyleyip kafanı karıştırıp moralini bozma hemen düşük bilmem ne demişler
sıkıntılarını doktorunla paylaş mutlaka...

sanırım aralık annesi adayısın şu topiği takip edersen arkadaşlarla konuşabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=698216

Tavsiyelerin icin tesekkur ederim ilk gittigimde yani 5.haftalikken enfeksiyon icin bi ilac vermisti tek kullanımlık. Bi daha sormadi bile doktor sorunum var. Iki doktora gittim şimdiye kadar. Ikili testi bekliyorum o zamana randevu verdiler. Ilk gittigim doktor 5inde gel izne ayrilmadan ikili testini yapalim dedi. Digeri de 11 de gel kontrole bi kac gun gecince de ikili tarama yapariz dedi. Hangisine gidicem bilemedim :/

Aynılarını ben de yaşadım üşüme sonra terleme noktasında.sevdiğin şeyleri az ve sık bir şekilde ye.bol bol dinlen ben neredeyse 3.ay bitene kadar yattım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sıkıntın varsa onların söylediği tarihleri beklemek zorunda değilsin...
gidersin sıkıntılarım var dersin sorularını sorarsın..
bebeğini görürsün..
kendine bir an önce güvenebileceğin sorularını sorabileceğin bir doktor bul canım..
ben ikili testimi 11+2 de yaptırdım..12-14. haftalar arasında yapılması gerekiyor...

o haftada bende öyleydim canım daha yeni yeni geçio benimde kusman var mı peki.kusman yoksa bence zorla kendini sen yapamıosan biri yapsın kv yada annen falan ben öyle olunca az da olsa yiyodum.belki meyve iyi gelir hiç yoktan meyve ye kuru incir kuru üzüm falan ye iadre eder en azından bebişi beslemen lazım gerçi o kendini bi şekilde beslio ama sen halsiz kalıosun bende yaşadığım için anlıorum seni tatlım.

Ağzimin tadı tuzu yok kii :/ ne yesem.bısey anlamıyorum yedigimden

Ağzimin tadı tuzu yok kii :/ ne yesem.bısey anlamıyorum yedigimden

İşte ona gelince ben 14.haftamı bitirim hala ağzımdaki tad durumu aynı. Öyle garip bir tad ki korkuyorum ömür boyu benimle kalır diye. Etrafımdaki hamileler hiç böyle birşey yaşamamış ama benim ağız tadım çok bozuk yemek yerken sıkıntı yok ama bittiği an başlıyor bu tad durumu😔😔 ilk 3 ay bebek anneden besleniyormuş zorlamadan kendini faydalı şeyler tüket mideni boş bırakma

Peki sonucların çıktı mı tarihi çok onmliymis beni dee 11. Haftamda çağırdı çünkü

Kusmam yok ama acıyı çok sevdiğim için kısır çiğ köfte meyve falan yiyebiliyorum. Canım ev yemeği istemiyor kesinlikle

kusmam yok ama acıyı çok sevdiğim için kısır çiğ köfte meyve falan yiyebiliyorum. Canım ev yemeği istemiyor kesinlikle

çorba falan iç meyve falan idare etcen yemeden olmaz ki hazır şeylerde çok zararlı.

Aç kalınca bulantı gibi oluyor zaten.. aç kalmamaya özen gösteriyorum ondab =)

Aç kalınca bulantı gibi oluyor zaten.. aç kalmamaya özen gösteriyorum ondab =)

En güzeli.ben nerdeyse hiç süt içmedim ilk 3ay ne sevdiysem onu yedim hala da süt diye zorlamıyorum mesela kendimi peynir yoğurt tüketiyorum süt yerine.sen de öyle yap inşallah bu zamanların geçer iştahın yerine gelince acısını çıkartırsın 😊

Inşallah tatlım yaa bi de kendimi eve kapattim ondan oluyor sanırım. Bişey yemek icin komsuları topluyorum 😆 tekken de yenilmiyor kalabalıkta fazla kalmayı da sevmiyorum bakalım ne olacak =)

Hıh süper dedin ya kalabalıkta yicen ya dışarda.evde psikolojik olarak da iyi hissetmiyor insan kendini ben de eve kapatmıştım kendimi annem çıkardı ondan sonra bir ay annemde kaldım çok iyi geldi bilmiyorum anneciğin yanında mı ama yoksa bile komşuya git komşunu çağır yalnız kalma.yemek yapmaya zorlama fast food olmayan şeyler de var dışarda güvendiğin yerlerden ızgara et köfte ye hem mide bulandırmıyor hem besleyici 😊

Aynen aynen. Tek sorun başka yerde kalmayi sevmiyorum. 7 aylık evliyim ama annemlerde bile kalasım gelmiyor. Bekarkende öyleydim baska yerde kalamzdım. Iyi bisey mi kötü bisey mi bilemiyorum tabi =))

Aynen aynen. Tek sorun başka yerde kalmayi sevmiyorum. 7 aylık evliyim ama annemlerde bile kalasım gelmiyor. Bekarkende öyleydim baska yerde kalamzdım. Iyi bisey mi kötü bisey mi bilemiyorum tabi =))

Benim eşim de mümkün değil ben yokken bile annesine vs gitmez hiçbir yerde kalmaz ama durum böyle olunca bir aydan daha fazla kaldı hiç ses çıkarmadı kardeşimin odasında bi yatakta o bi yatakta ben çok rahattı hatta geçen kayınvalidemde de uyuyakalmışım saat 12buçukta kalk eve gidelim dedi dedim kalkamıyorum 3yıllık evliyiz nerdeyse bir kez annesinde kaldık 😊 ama annemlerde çok rahat ettim yemek yok temizlik yok hep yattım her istediğimi babam aldı geldi kıyamam 😔

Ben bunu çok duydum. Özellikle ailesinden cikmayan erkekler bebek olunca eslerinin ev işi yapmaktan bebisleriyle ilgilenemedigini görünce direk eşlerinin annesine gidiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…