Kızlarr yardımcı olurmusunuz lütfenn..

askksensin

Aşk'ın En Güzel Halisin Sevdiceğim <3
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
56
8
28
Kızlar bir haftadır falan kasıklarımda cok ağrı varr böyle bi uyku halindeyim sürekli. Ara ara da midem bulanıyor adet agrsı dgldr cnkü 10 gün falan var daha. sizce sebebi ne olabilir bilginiz var mı?

benim de geçen ay adetime 10-12 gün kala falan adet ağrısına benzer bir ağrım vardı birkaç gün arayla geldi gitti
sonra geçti ve adet oldum

hamileliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir, adetin gecikmeden umutlanma canım bence
ben saldım o yüzden, ne zaman adetim geçer o zaman şüphelenirim...
Haklısın tatlımm ben hap da kullanıyorum ama güvenmiyorum işte ne olur ne olmaz. Tamam hap koruyor ama sonucta Allaha kalms bsy. Hamilelik olabilir mi acaba diye gecti aklımdan netten de arastrdm hamilelik belirtileri dyr ama dglmdr heralde

Haklısın tatlımm ben hap da kullanıyorum ama güvenmiyorum işte ne olur ne olmaz. Tamam hap koruyor ama sonucta Allaha kalms bsy. Hamilelik olabilir mi acaba diye gecti aklımdan netten de arastrdm hamilelik belirtileri dyr ama dglmdr heralde
doğum kontrol hapı kullanıyorsan, o kahverengi akıntıyı o yapıyordur
çünkü ben de hap kullanırken aynı şekilde oluyordu, hormonal bir durum yani, normal bence

doğum kontrol hapı kullanıyorsan, o kahverengi akıntıyı o yapıyordur
çünkü ben de hap kullanırken aynı şekilde oluyordu, hormonal bir durum yani, normal bence
Evet canım ama kahverengi akıntı baslarda glyrdu ben uzun zamandır kullanıyorum suan öyle bi sorunum yok Allahtan :)

Mrb kizlar benimde bi sorum olcak adetime 3 gn kala bi iki damla kan geldi ama bgn bsey yok sadece kasiklarimda agri var acaba yerlesme kanamaasi olabilir mi

Mrb kizlar benimde bi sorum olcak adetime 3 gn kala bi iki damla kan geldi ama bgn bsey yok sadece kasiklarimda agri var acaba yerlesme kanamaasi olabilir mi[/QUOTE
Mrb kizlar benimde bi sorum olcak adetime 3 gn kala bi iki damla kan geldi ama bgn bsey yok sadece kasiklarimda agri var acaba yerlesme kanamaasi olabilir mi
Umutlandrmk istemem ama olabilir canım bi dr git kan tahlili yaptr bence

Back
X