kızlarr yardımlarınıza ihtiyacım var... dolandırlmış olabilir miyiz...

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar... nenem bizle kalıyor kış olması sebebiyle geçen ekranda dr.a denk gelmiş...
şöyle çok iyi böyle çok iyi diye övüyorlarda övüyorlar :6::6:
derken biz aradık aramaz olaydık...
neyse bizi geri aradılar hiç muayenesiz falan ilaç gönderdiler ücretide dudak uçuklatan cinsten ama....
ben annem kabul etmez heralde deyip ona yönlendirmiştim... kadın kabul etmiş...
hani bitki tarzı olsa yine bir derece kadın çok yaşlı... annem kaç haftadır yatak döşek yatıyor :43:
onlara birşey olursa diye korkuyorum...
çünkü gelen şeyler kapsül şeklinde :53: hiç araştırma falan yapmadım ama ücret nenemin içine oturdu kadın dün gece hep sinirliydi salak gibi kanduk gitti maaşım diye (yanlış değil gerçekten ciddi miktarda ücret ödemişler)
o paraya dr.a giderlerdi ya... bir prof.a muayene olurdu....
fiş falan verseler yine bir derece diyeceğim... sağlık bakanlığı onayladığına inanacağım...
ayrıca neyi nasıl kullanılacağız bilgisini falan yazıp koyacaklardı.. hak getire... hiç kağıt çıkmadı içinden....

kızlar sizce ne yapabiliriz :14::14:

kızlar... nenem bizle kalıyor kış olması sebebiyle geçen ekranda dr.a denk gelmiş...
şöyle çok iyi böyle çok iyi diye övüyorlarda övüyorlar :6::6:
derken biz aradık aramaz olaydık...
neyse bizi geri aradılar hiç muayenesiz falan ilaç gönderdiler ücretide dudak uçuklatan cinsten ama....
ben annem kabul etmez heralde deyip ona yönlendirmiştim... kadın kabul etmiş...
hani bitki tarzı olsa yine bir derece kadın çok yaşlı... annem kaç haftadır yatak döşek yatıyor :43:
onlara birşey olursa diye korkuyorum...
çünkü gelen şeyler kapsül şeklinde :53: hiç araştırma falan yapmadım ama ücret nenemin içine oturdu kadın dün gece hep sinirliydi salak gibi kanduk gitti maaşım diye (yanlış değil gerçekten ciddi miktarda ücret ödemişler)
o paraya dr.a giderlerdi ya... bir prof.a muayene olurdu....
fiş falan verseler yine bir derece diyeceğim... sağlık bakanlığı onayladığına inanacağım...
ayrıca neyi nasıl kullanılacağız bilgisini falan yazıp koyacaklardı.. hak getire... hiç kağıt çıkmadı içinden....

kızlar sizce ne yapabiliriz :14::14:

İlacın adı ne, hangi tv, hangi program, irsaliyesiz gelen ürünü kabul edip bir de para mı ödediniz üstüne?

canım çok geçmiş olsun keşke almasaydınız ama almışsınız bir kere. aldığınız yeri geri arayın ve durumu anlatın iade etmek istediğinizi söyleyin ve ısrarla arayın. bir arakadaşımın başınada gelmişti. ben aradım ve zorla iade ettirdim. ve o hapları kim yuttuysa hemen bir doktora gidin ve ne olur ne olmaz kontrolden geçin. çok çok geçmiş olsun

annem okuma yazmasıda var ama hiç kağıt falan sormamış almış...
nenem kağıtsız şey mi alınır diye söyleniyordu akşam...

hiçbirini daha açmadık...
ya fiş falan verseler yine karışmayacaktım.... çünkü karışınca hep sen biliyorsunuz biz çekiyor acıyı sen değil karışma diyecekler diye hiç söylenmedim...
ama içime oturdu...o para:83:

buarada ilaçların adlarını bilmiyorum :26:

İlacın adı ne, hangi tv, hangi program, irsaliyesiz gelen ürünü kabul edip bir de para mı ödediniz üstüne?

evet irsaliyesiz ürüne birde para ödedik....
birkaç farklı tv kanalında çıktı.. pek izlediğim kanallar değildi açıkcası kanal ismi söyleyip kimseyi töhmet altında bırakmak istemem :31:

birkaç farklı tv kanalında çıktı.. pek izlediğim kanallar değildi açıkcası kanal ismi söyleyip kimseyi töhmet altında bırakmak istemem :31:

Kanal ismini, ürün ismini, o sözde doktorun da adını yayınlamalısınız bence.
Bakın anneniz bile kanmış, kim bilir kimler kanar daha. Umut tacirliği aslında
bu. Rtük sadce klipleri, dizileri denetleyeceğine bu yayınları denetlemeli. Göz
göre göre dolandırıcılık yapılıyor.

İlacı almak için aradığınız numaradan iade için gereken işlemlerin yapılması için başvurun.
Aynı zamansa sağlık bakanlığının şikayet hattından şikayette bırakın.
Ne olduğu belirsiz şeyleri halka bu şekilde satıp , insanları kandırıyorlar.
İrsalite ve fişi olmadığı için maliyeye de şikayet edin.
İlaçları açmayın bu arada.
Aradığınızda onları zorluk çıkarırlarsa bu iki kuruma derhel şikayette bulunacağınızı da ekleyin.

Son düzenleme:

Reklamın döndüğü kanalı arayıp firmanın ismini talep edip, faturayı isteyp iade hakkını kullanabilirsiniz.

Back
X