kızlarr yardımm özel bölgede kaşıntı yaşayan var mı? çookkkkk acilll

altunummm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.537
6
156
Samsun
kızlar yardım bekliyorum sizdenn kaşıntım var ve ilişkide canım acıyor son bi haftadır bu sorunu yaşıyorum.. doktora gideceğim ama ilçedeki bütün kadın doğumcular tatile çıkmışş..
emziriyorumm emzirirken bu sorunu yaşayan ve ilaç kullanan varmı.. ilacın adını yazarsanız sevinirimm

canım çok geçmiş olsun
kesınlıkle doktora gıt canım sağlık ocağına bıle gıtmış olsan sana yardımcı oacaklardır.emzırdıpını de soylemeyı unutma canım

gecmis olsun canim. nasil berbat bisey oldugunu iyi biliyorum. ama benim hamileligimin ilk gununden itibaren yasanmisti bu sorun ve dogum yapincaya kadar devam etti. doktora sordugumda bu olabilir hormanlarindan kaynaklaniyor bende yasamistim dedi ve bi krem gibi bisey verdi onu kullandim hamileyken. gecmedi ama biraz hafifledi ve dogum yaptiktan sonra gecti. senin nezamandan beri var bilmiyorum ama yinede doktora gorun derim

canım aynı derdi yakın zaman önce bende yaşadım henüz hamile değilim allahtan. hep idrar yollarımda iltihap olduğunu düşünüyordum doktora gittim mantar çıktı bilmiyorum bebek emzirirken nasıl olur ama sakın ihmal etme bu belirtilerin farklı farklı rahatsızlıkları var.rahatsızlığın ne olursa olsun kremle falan geçmez bence sadece geçici olarak seni rahatlatır.
aman sakın ihmal etme arkadaşım

Canım büyük ihtimal mantar olmuşsun idrar yollarında ilthap kaşıntı ve sekste ağrı yapmas ağrı boyutuna geçmişse zaten baya ilerlemiş demektir. Ben farkeder farketmes dr.gitmiştim geçen ay dediki iii yapmışsın hemen gelmişsin 1 günlük hap ve krem vermişti en azından sana da emzirenlere göre ilaç tafsiye eder ama ağrın varsa 2 sene önce olmuştum ben böyle bişey tatilde olduğum içinde tam tedavisini yaptıramadım resmen gözlerimden yaş fışkırıyordu ilacı bile sokarken 2 hafta kullandım uzun bir tedavisi oluyor.

Çok zor bir durum.büyük ihtimalle mantar.çevrendeki eczaneye bile gidip emzirdiğini ve mantar için ilaç istediğini söylesen verirler.ama fitille krem aynı anda kullanılırsa fayda ediyor
.sadece krem yüzeysel rahatlık veriyor.geçmiş olsun..

teşekkür ederim arkadaşlarr.. sorun sanırım çok ileri boyutta değil henüzz.. yarın doktora gideceğimm kaşıntı azaldı ama sanırım kaşımaktan çatlaklar oluştu yarın inş.. kesin bi çözüme kavuşurumm

bende emzırıyorum o kremı doktor kullanabılırısn dedı bıde vajınal fitil kullandım geçtı tekrar gecmıs olsun

bende de kaşıntı var doktora gidicem regl dönemimimde sık değiştirme şansım olmadı bu dönem biraz zor geçti bekliorum kendiliğinden geçer mi acaba die ama geçeceği yok gibi hamilelik fln yok bende yeni evli sayılırım saten sağlık ocağında hallederler mi kadın doğuma gitmek istemiorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…