Kızlarr yardımm

Mucize2015

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
88
85
8
34
Merhaba kızlar. Tüp bebekle 5+5 haftalık hamileyim. Çok şükür geçen hafta keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz. Başlarda göğüs ağrım hassasiyetim varken şu an yok nerdeyse☹️Hiç böyle bir durum yaşayan var mı herşey yolunda mıdır🤲🤲

Merhaba kızlar. Tüp bebekle 5+5 haftalık hamileyim. Çok şükür geçen hafta keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz. Başlarda göğüs ağrım hassasiyetim varken şu an yok nerdeyse☹️Hiç böyle bir durum yaşayan var mı herşey yolunda mıdır🤲🤲
Yolundadır canım, o belirti sandığımız şey aslında ilaçların etkisi, eğer hamileliğin belirtilerini arıyorsan 7 haftayı bekle genelde ondan sonra oluyor😀 şuda var hiç olmayadabilir belirti inşlh çok güzel bir hamilelik geçirirsin

Yolundadır canım, o belirti sandığımız şey aslında ilaçların etkisi, eğer hamileliğin belirtilerini arıyorsan 7 haftayı bekle genelde ondan sonra oluyor😀 şuda var hiç olmayadabilir belirti inşlh çok güzel bir hamilelik geçirirsin
Çok teşekkür ediyorum canım. Rahatladım biraz. İnsan bilmeyince ilk olunca her şeyden şüpheleniyorum. Bide bulantılarım falan da yok daha. Herkes bulantı yoksa canlanmamıştır diyor. Çok korkuyorum ☹️

Bende 6+1 hamileyim
bendede ilk başlarda göğüslerim kasiklarim ve belimde cok agri vardi
Şuan hiç birisi kalmadi sadece goguslerimde şişlik var agri yok bende stres yaptim tabiki doktoruma sordum oda agri olmamasi için
o kadar ilaç kullaniyorsun olmasin zaten dedi sadece bulantim var oda 5+5 de aniden basladi 3 gundur bulantidan çok kötüyüm
Herşey yolundadir merak etme

Çok teşekkür ediyorum canım. Rahatladım biraz. İnsan bilmeyince ilk olunca her şeyden şüpheleniyorum. Bide bulantılarım falan da yok daha. Herkes bulantı yoksa canlanmamıştır diyor. Çok korkuyorum ☹️

Kimseyo takmayin tup bebekle hamile kaldim 16. Haftadayim hic bulantim olmadi

Bende 6+1 hamileyim
bendede ilk başlarda göğüslerim kasiklarim ve belimde cok agri vardi
Şuan hiç birisi kalmadi sadece goguslerimde şişlik var agri yok bende stres yaptim tabiki doktoruma sordum oda agri olmamasi için
o kadar ilaç kullaniyorsun olmasin zaten dedi sadece bulantim var oda 5+5 de aniden basladi 3 gundur bulantidan çok kötüyüm
Herşey yolundadir merak etme
Teşekkür ederim canım cevabın için. İnsan bu dönemde çok hassas oluyor. Ağrım olsa niye ağrıyor sorun mu var diyorum. Ağrım olmasa niye yok bişeyler ters mi gidiyor diyorum. Sabır lazım sanırım biraz. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza🤲

Kizlar merhaba benimde aklima takılan bi husus var sormak istiorumm yerlesme kanamasi olmadi bende ama akintim devam edio ve gogus hassasiyetim yok oldu bendede daha ne kesemizi gorduk nede kalp atisini duyduk 6+6oldum yarin bi gelsee oh dicem surekli korkutuyolar beni yaa kanama oluyo ruyamda esimde panik ettim ice

Benimde ilk haftalarda belirtilerim birgün kaybolup birgün geri geliyordu hiç bulantı yaşamadım şükür belirtice sadece göğüslerinin aşırı büyümesi oldu ama ağrı herzaman olmuyor panik yapmayın sıkıntı yoktur allahım izniyle

Back
X