• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardımm:(((

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kızlar ya ben birinden etkilendim komşumuz,ben 20 o 30 yaşında ya ben daha acemiyim bu konularda.Bana yardım edin.nasıl etkilemeliyim.teklif falan etmesi için ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki yaş farkı biraz fazla gibi geldi bana...Belki çekiniyordur sen reddedersin daha gençsin diye.
Ama illa ki istiyorum dersen;:lepi: giyin süslen gözünün önünde dur sonra gözlerinin içine bak göz teması kur mutlaka yani baktığını görsün bi iki kere de gül sonra ona bırak ;-)

yaş farkı benim için önemli değil.inşallah olur yha..gülersem yanlış anlamaz değilmi
ve kızlar bende msn si var facebooku var nabıyım ya.sizin fikirleriniz önemli..

Son düzenleme:
Valla bence de giyinip süslen artı gül:D baska türlü belli edemezsin çünkü.. Msnden fln konusmanda sacma olur bence once etkile sen bi sonra bırak o yazsın:) 10 yas biraz fazla ama erkek buyuk olduktan sonra o kadar sorun olcagını sanmıyorum ben bosverr:) Komsunuzla aynı kattamı oturuyorsunuz? sohbetiniz falan var mı? msn ini olduguna göre vardır ama bilmekte fayda var yine de:)

sohbet etmeye çalş facebook varsa bol video paylaş iletine manidar şeyler yaz dikkatini bu şekilde çekersin sonra face de gördüğünde konuş.... onu takip et etkilemey çalış...

ama ilgini belli et ama sadece bir iki kez koşma peşinden...

o yaşta bir erkek genç bir bayandan beklentileri farklı olur aman dikkat et.sen anladın onu yüzüne gülen genç bir bayanı ... anladın sen onu etraf sapık dolu.. 30 yaşında evlenmemiş bir erkek ya duldur.. yada anneye aşırı bağlıdır.. ya çok çapkındır... yada çok seçicidir...

sohbet etmeye çalş facebook varsa bol video paylaş iletine manidar şeyler yaz dikkatini bu şekilde çekersin sonra face de gördüğünde konuş.... onu takip et etkilemey çalış...

ama ilgini belli et ama sadece bir iki kez koşma peşinden...

o yaşta bir erkek genç bir bayandan beklentileri farklı olur aman dikkat et.sen anladın onu yüzüne gülen genç bir bayanı ... anladın sen onu etraf sapık dolu.. 30 yaşında evlenmemiş bir erkek ya duldur.. yada anneye aşırı bağlıdır.. ya çok çapkındır... yada çok seçicidir...

ya canım facebook var ama eklemedim.ekliyimmi o zaman.evet.kendisi çok seçici ya. canım anladım seni=)

Son düzenleme:
Valla bence de giyinip süslen artı gül:D baska türlü belli edemezsin çünkü.. Msnden fln konusmanda sacma olur bence once etkile sen bi sonra bırak o yazsın:) 10 yas biraz fazla ama erkek buyuk olduktan sonra o kadar sorun olcagını sanmıyorum ben bosverr:) Komsunuzla aynı kattamı oturuyorsunuz? sohbetiniz falan var mı? msn ini olduguna göre vardır ama bilmekte fayda var yine de:)

karşımızda oturuyo arada konuşuyoruz ama en çokta bakıyoruz birbirimize=)

ya arkadaşım sen eger göz temasını kurduysan olay bitmiş demektir.ama bence yaş farkı biraz fazla dikkatli olmak lazım o yasta bekar bi insanın senin gibi masum bi kızdan beklentileri farklı olabilir ve sende aşk sarhoşluğuyla bunu farkedemeyebilirsin .bence teklif ederekte seni hafif bi kız gibi tanımasını sağlama...

ya arkadaşım sen eger göz temasını kurduysan olay bitmiş demektir.ama bence yaş farkı biraz fazla dikkatli olmak lazım o yasta bekar bi insanın senin gibi masum bi kızdan beklentileri farklı olabilir ve sende aşk sarhoşluğuyla bunu farkedemeyebilirsin .bence teklif ederekte seni hafif bi kız gibi tanımasını sağlama...

gerçektende bi kaç arkadaşımda dedi bana teklif etme diye.etmicem teklif falan o etsin ya.dikkatini çekmeye çalışacağım..haklısın ya 30 yaşında adam çok ta tanımıyorum.allah korusun ya.bilmiyorumkismile

Back
X