kızlarr yardımm

nevy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
265
0
96
Tokat
slm bende anne olmak istiyorummmm...
adetim geçikmedi ama ayın 8 de olmam gerekio geçne hafta kan testi yaptırdım cuma günü 6,1 çiktı ertesi gün tekrar yaptırdım 17.6 çıktı doktorum gebeyim zannetme dahaca dur dedi adet geçikmesinden sonra tekrar yaptır dedi ama ben çok merak ediom ya değerde artış oldumu die off zamn geçmek bilmioo...nedersiniz sizce artarmı yoksa gecikme olmadan bi test daha yaptırsammı?

Canım.... Sakin ve sabırlı olmaya çalış aceleci olma, her ihtimali göz önünde bulundurarak davranmalısın. Şu anda % 50 gebe olma ihtimalin kadar olmama ihtimalin de var. Gebe olma ihtimaline karşın çok ağır işler yapma , radyasyon hap ilaç vs belli olana kadar uzak kal. Gebe olmama ihtimaline karşın da ruhsal olarak kendini hazırla. Adetin geçsin en az 2 gün , garanti olması için söylüyorum. Çünkü hamile olmakla iş bitmiyor, forumdada görüyorsundur hamile kalana kadar bir dert hamilemiyim değilmiyim bi dert hamile kaldım öyle mi böylemi hastamı cinsiyeti ne düşer mü düşmezmi vs vs vs sorular tedirginlikler bitmiyor. Ama nihai olarak şunu bilmeliyiz ki bunu bize verecek olan Rabbimiz , mübarek günlerdeyiz gönlündekinin hayırlı olması için bolca dua et. İnşallah güzel haberleri alırsın ama şu anda sende bende doktorda kesin birşey söyleyemez.

saooll canıım haklısın sanırım sabır ve zamn az kaldı şurda inşaalh hayırlısı hakkımızdaa ...:))

anladığım kadarı ile adetten 1 hafta önce yaptırmışsın ve 24 saatte 2 katı olmuş bence yükselir

maşallah 24 saate 2 katını geçmiş değerin normalde 48 saatte baktırıyolar bize .. inşallahh sağlıkla tutunsun doğsun bebişinnn

inşallah kızlar bakalım pazartesi randevu aldım doktorumdann hayırlısıııı....

inşallah yükselir .... halen yaptırmadım başka tst baaklımm kızlar değer birden yükselince böle ikiz olabilirmiii????

canım ben hamiş değilim ama sana şu kadarını söliyim geçen ay benim düşük ama negatif çıktı doktor yükselebilirmi bakalım dedi 48 saatte 15 katına yükseldi :)) ama hamiş değilmişim normal yani

Hamile degilsen neden 15 katina cikti, aciklamasi ne bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…