DAHA ONCE BURDAN YAZMISDIM YINE AYNI KONU ICIN ;
(bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam
özur dılerım vs yazmıs kıza..beynımden vuruldum..ve 1ay sonra sozumuz vardı..)
KENDISIYLE KONUSDUM KIZ BANA O BENIM İŞ ARKDASIM DIYOR BIZIMKI HIC ALAKAM YOK O SAKALASMAYDI
VS DİYOR..SENİNLE EVLENMEK İSTİYORUM DIYOR.
AMA BEN KONUSMALARINI UNUTAMIYORUM BIR YANDANDA 2YILLIK EMEGIMI KAYBETMEKTE ISTEMIYORUM BIR KIZ ICIN.
SEVIYORUMDA BILMIYORUM NE YAPMALIYIM...
KAFAM KARMAN CORMAN DEPRESYONA GIRMEKTEK KORKAR OLDUM((
(bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam
KENDISIYLE KONUSDUM KIZ BANA O BENIM İŞ ARKDASIM DIYOR BIZIMKI HIC ALAKAM YOK O SAKALASMAYDI
AMA BEN KONUSMALARINI UNUTAMIYORUM BIR YANDANDA 2YILLIK EMEGIMI KAYBETMEKTE ISTEMIYORUM BIR KIZ ICIN.
canım merhaba öncedende cvp vermiştim sanaanladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni ikna etmeye çalışıyor tavrını koy bu konuyu sindiremediğini iyice kazı onun aklına ve en önemlisi şu söz olayını ertele biraz şuan duygu karmaşasından işin içinden çıkamıyosun emin o zaman geçtikçe herşey netlşecek yoluna onunla devam etmek isteyip istemediğinin ona güvenebileceğinin farkına varıcaksın.. onu kaybetme korkusuyla bazı şeyleri görmezden gelme olan sana olur kendi kendini yer bitirirsin sadece canım
Yer bildirimini sosyal paylaşım sitesinden yaptı sanırım? Gördüğünüze göre sizde varsınız orada büyük ihtimal? Eee bunu bile bile neden sizin düşündüğünüz amaçla yazsın ki o yazıyı? Görmeniz için olamaz herhalde :44:
kızla aralarında bırsey varmı olucakmı oldumu kuduruyorum ellerım tıtrıyo sankı kalbım duruo atlatmaya calısyorum cok cbalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?