Kızlarr yardımm

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
DAHA ONCE BURDAN YAZMISDIM YINE AYNI KONU ICIN ;
(bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam
özur dılerım vs yazmıs kıza..beynımden vuruldum..ve 1ay sonra sozumuz vardı..)

KENDISIYLE KONUSDUM KIZ BANA O BENIM İŞ ARKDASIM DIYOR BIZIMKI HIC ALAKAM YOK O SAKALASMAYDI
VS DİYOR..SENİNLE EVLENMEK İSTİYORUM DIYOR.
AMA BEN KONUSMALARINI UNUTAMIYORUM BIR YANDANDA 2YILLIK EMEGIMI KAYBETMEKTE ISTEMIYORUM BIR KIZ ICIN.
SEVIYORUMDA BILMIYORUM NE YAPMALIYIM...
KAFAM KARMAN CORMAN DEPRESYONA GIRMEKTEK KORKAR OLDUM:(((

(bızımkı yer bıldırımı yapmıs kızda gez sen yazmıs oda yavsamıs kıza sensız ben adım atmam soz bırdaha yapmam

KENDISIYLE KONUSDUM KIZ BANA O BENIM İŞ ARKDASIM DIYOR BIZIMKI HIC ALAKAM YOK O SAKALASMAYDI
AMA BEN KONUSMALARINI UNUTAMIYORUM BIR YANDANDA 2YILLIK EMEGIMI KAYBETMEKTE ISTEMIYORUM BIR KIZ ICIN.

Göz göre göre yalan söylüyorlar ve siz de bunun farkın da olmanıza rağmen sırf "2 yıllık emek" için ayrılmıyorsunuz.
2 yıllık emeğinizi "bir kız" için mi kaybetmek istemiyorsunuz? Sevgiliniz sütten çıkma ak kaşık yani?
Mutlaka seninle evlenmek istiyordur tabii ama aynı zaman da başka kızlarla da eğlenmek istiyor.
Ha siz ben kabul ediyorum diyorsanız siz bilirsiniz.
Ama 2 yıllık emeği çöpe atmamak adına hayatınızın geri kalanını çöpe attığınızın farkındasınızdır umarım.
Saygılar.

Yer bildirimini sosyal paylaşım sitesinden yaptı sanırım? Gördüğünüze göre sizde varsınız orada büyük ihtimal? Eee bunu bile bile neden sizin düşündüğünüz amaçla yazsın ki o yazıyı? Görmeniz için olamaz herhalde :44:

Kuzum resmen aldatıyo seni bnmde kaç yıl önce bi çıktıgım vardı ki 2. Yılımız falandı bi batım bunların evşne bi kız girip cıkıo ( bnde karsı apartmanda oturdugunüm için görüorum ) o kız kim diye soruorum işte ablamın arkadasıı zaten evli barklı dio sonrad n ögreniorum ki bni aldatıomus :) bnde ayrıldım direk şimdi evliler :))))) inanma sakınnnnn bas tekmeyiiiii yürüüü koçum de ama sakın inanmaaaaa belki suan sadece arkadaslar ama aralarında bişey olmaya meyil var gbii yoksa kimse kimseyle öyle konusamazzzz yol ver gönder gitsin :)

canım merhaba öncedende cvp vermiştim sana :3: anladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni ikna etmeye çalışıyor tavrını koy bu konuyu sindiremediğini iyice kazı onun aklına ve en önemlisi şu söz olayını ertele biraz şuan duygu karmaşasından işin içinden çıkamıyosun emin o zaman geçtikçe herşey netlşecek yoluna onunla devam etmek isteyip istemediğinin ona güvenebileceğinin farkına varıcaksın.. onu kaybetme korkusuyla bazı şeyleri görmezden gelme olan sana olur kendi kendini yer bitirirsin sadece canım

Güvenmediğin bir insanla EVLİLİK ? :53:

İyi düşün derim :20:

canım merhaba öncedende cvp vermiştim sana :3: anladığım kadarıyla erkek arkadaşın seni ikna etmeye çalışıyor tavrını koy bu konuyu sindiremediğini iyice kazı onun aklına ve en önemlisi şu söz olayını ertele biraz şuan duygu karmaşasından işin içinden çıkamıyosun emin o zaman geçtikçe herşey netlşecek yoluna onunla devam etmek isteyip istemediğinin ona güvenebileceğinin farkına varıcaksın.. onu kaybetme korkusuyla bazı şeyleri görmezden gelme olan sana olur kendi kendini yer bitirirsin sadece canım

kızla aralarında bırsey varmı olucakmı oldumu kuduruyorum ellerım tıtrıyo sankı kalbım duruo atlatmaya calısyorum cok cbalıyorum:(

Yer bildirimini sosyal paylaşım sitesinden yaptı sanırım? Gördüğünüze göre sizde varsınız orada büyük ihtimal? Eee bunu bile bile neden sizin düşündüğünüz amaçla yazsın ki o yazıyı? Görmeniz için olamaz herhalde :44:

sosyal paylaşım sıtesı var yer bıldırım yaptığın bırsey ben pek bılmem gmaıl ortak olduğu ıcın ordan gordum yanı...

hiç bi sevdiği olan erkek bunu yapamaz yok sensiz gezmem bilmem ne ne demek ya sözlüsü varken belki kızın senden haberi bile yok s...et böylelerinden kocamı olur sana yazsın bakalımbi erkek bensiz gez bakalım diye ne düşünür acele karar verme ilerde ayrılmak daha büyük sorun 2 yıl emek verdim diyerek hayatını heba etme

yol yakınken dön bence hiç bir şey için geç değil sana yazık emeklerine yazık bende keşke baştan böyle olacağını bilseydim kesinlikle evlenmezdimeşimde beni aldattığı için boşandım iyikide boşanmışımm valla bişi diyeyimmi afedersiniz ama köpek bok yemekten vazgeçmiyorr yaşanmışlıklar olunca insan daha çok tecrübe oluyor

siz emeginizi "bir kız" icin degil, evlenmeyi istedigini soyleyen sahsın "dengesizligi" yuzunden heba etmis olacaksınız.
buna deger mi? bence deger.
"kız icin" iliskiyi bitirme asamasına gelen de o, kendisi.

fakat belli ki ayrılmayı dusunmuyorsunuz, iyice burnu surtmeden bu vb. davranısları bir daha tekrarlamayacagına dair kendisi soz verip yalvarmadan geri dönmeyin bence.
yoksa aldatmayı sadece duygusal iliski veya cinsel olarak kabul edip, flortlesmeyi, yersiz şakalasmayı, is arkadasım dedigi kadının egosuna oynayarak yazmayı "sizin abartmanız" olarak gorup yine yapar...

2 yilimi heba etmek istemiyom nedemek yaaa? Iyi ozaman etmeyinde önünüzdeki 20 yil heba olsun!!!
Bu yazisma saka yollu bile olsa kabul edilir degil, sizde bi erkekle böyle yazissaniz nasil karsilardi sevgiliniz acaba?
Cok iyi düsünün, simdiden böyleyse ilerde nasil olur? Sir seviyorum diye hayatinizi zindan etmeyin!! Kimse ask acisindan ölmez, askin ölüyorum denilenler bile zaman gelir unutulur yeni asklara yelken acinca gülüp gecilir!!!
Sevgi ve saygi bi arada olmazsa bisey yürümez, iki seneyi gözünüzde büyütüpte hayatinizi size saygi duymayan biri yüzünden maaf etmeyin!!!

Canım sen kendini ağırdan sat ayrıca telefon dökümanına çaktırmadan bakabiliosam bak . Bu türlerden herşey beklenir:ssz:

arkadaşınız şaka demişte şaka bile olsa bu samimiyet ne?
çok rahatsız edici,evlendikten sonra nasıl güveneceksiniz?

iyi de gizli bir konuşma değil ki gördüğünüz. gayet göreceğini bile bile yapmış. Rahatsız olduysanız kızla mesafe koymasını isteyin. ama güven zedeleyici bir durum yok. ayrılık gerektirecek bir şey değil.

geleceğine kıyabiliyorsun lakin iki yılına kıyamıyorsun! emin ol sonraki travma daha ağır olacaktır:5:

Back
X