kizlarr yardimm

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Adetimm agustosun sonunda bitti gibi biseydi kahverengimsi gelmeye baslamisti bu ay hic olmayan bis oldu her ay 7 gn surerken bu ay iki gun kanama seklinde geldi sonrasinda kahverengi geldi 5 gun surdu gibi bise ve 1 eylul tamamen kesildi bugunde kahverengi leke gelmis sizce neden olabilir

Cnm bi test yap istersen

Stres mi yaptn cnm bseyi belki ondandr ama bilemyrm ki bi test yap icin rhat etsin

Yok canimm biseyee stress yaptimdaa yok anlamadimm yanii neden geldini kahverengi lekeenn

Cnm bi test yap istersen
Canim adetim bite 11 gun olmuss sonra kahve rengi lekwyle karsilasiyrmm cikarmi ki zaten bu ay nsill regl yasadimida bilmiom yaaa 7 gun surek bes gun surdu oda iji gunu kanama oldu sonrasi kahve rengi leke ve 1 de bic bise yokk dun deil ondan onceki gn test yaptik idrar bise cikmadi bugun gine alsamda yapsammi ki midemde bulanti goguslerimde hasasiyet var kasik agrim bel agrimda var hic anlamadim basim cok sik agrio su siralar bide

Bugun degilde 2 -3 gun sonra yap. Ama adet olduysan birde test negatif ciktiysa yok gibi geldi bana

Bugun degilde 2 -3 gun sonra yap. Ama adet olduysan birde test negatif ciktiysa yok gibi geldi bana
Canimm adetimn bitelii 11 gun oldu benimm bugun kahve rengi leke geldii ayy kafayii yicemm vallahii kahve rengi lekenn ardindanda simdide azcik azcik pembemsi leke gelioo sastim kaldim kasiklarimdaa agrio neoluo anlamadimm

Gebelik testi yapın ¿

Test yapmalisin
Canimm adetimn bitelii 11 gun oldu benimm bugun kahve rengi leke geldii ayy kafayii yicemm vallahii kahve rengi lekenn ardindanda simdide azcik azcik pembemsi leke gelioo sastim kaldim kasiklarimdaa agrio neoluo anlamadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…