Gebeliğe Hazırlık Kizlarr..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gzm Vrl16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
103
80
28
Kizlar daha önce de boyle bi suru konu actim zaten ama bu ay soyle biseyler oldu normalde regl den once kahverengi akintim var mi yok mu bilmiyorum aslinda pek dikakt etmiyordjm ama bu ay da hafif kahverengi akinti cok degil sadece pecete ile silince gelen bi akinti oldu daha sonra da beyaz akintim oldu...suanda da hicbisey yok sabah saglik ocagna gitcem ama korkuyorum endiseliyim

Boyle seyler yasadiginiz oldi mu hic yardimci olur musun

Kizlar daha önce de boyle bi suru konu actim zaten ama bu ay soyle biseyler oldu normalde regl den once kahverengi akintim var mi yok mu bilmiyorum aslinda pek dikakt etmiyordjm ama bu ay da hafif kahverengi akinti cok degil sadece pecete ile silince gelen bi akinti oldu daha sonra da beyaz akintim oldu...suanda da hicbisey yok sabah saglik ocagna gitcem ama korkuyorum endiseliyim
Anlattın şey ilk düşükte benim olan şeyler bı kan ver bakalım yerleşme kanaması olabilir hayırlı haberlerin olur inşallah 🤲🏻 dualarım seninle 🤲🏻

Canım eğer bahsettiğin şey regle yakın yaşansıysa seni üzmek istemem bana benimde başıma gelip sonrasında adet olmuştum

Canım eğer bahsettiğin şey regle yakın yaşansıysa seni üzmek istemem bana benimde başıma gelip sonrasında adet olmuştum
Canim reglim duzensiz sat 17 kasim bende bat 17 arlik bekliyordum bilmiyorum iste 10 gun gecti iste yarin kan vercem

Anlattın şey ilk düşükte benim olan şeyler bı kan ver bakalım yerleşme kanaması olabilir hayırlı haberlerin olur inşallah 🤲🏻 dualarım seninle 🤲🏻
Allah razi olsun canim tesekkur ederim dualarin icin yarini sabirsizlikla bekliyorum

Birde.kan verince yarin sonuc alamamak canimi sıkiyor ya neden hemen sonuc alamiyoruz ki biz

selam kızlar benimde 11 12 gun önce ilk adetim bitti ama cok az oldum normale gore iki aydr korunmuyoruz bugunde daha adet olmama hemen hemen iki hafta varken koyu renkli az az kanamalar oluyo ama pede gecicek kadar cok degil anlam veremedim bi sorunmu var diye korkmadimda degil napsam bilemedim umutlanmakda istemiyorum ama bi tarafdanda kotu biseymi diye korkuyorum yasayanlar varmi bole

Yok canim yok bu ay da bos ya yoruluyorum artik cidden
Allah hayrli zamanda hayrla sağlıkla kolaylıkla versin İnşaallah isteyen herkese En iyisini Rabbim bilir hepimizde ayni seyleri yasıyoruz ama iste Rabbim ol demeden olmuyo en guzel sekilde gelsin insaallah bebislerimiz

Allah hayrli zamanda hayrla sağlıkla kolaylıkla versin İnşaallah isteyen herkese En iyisini Rabbim bilir hepimizde ayni seyleri yasıyoruz ama iste Rabbim ol demeden olmuyo en guzel sekilde gelsin insaallah bebislerimiz
Amin insallah canim

Back
X