Anlattın şey ilk düşükte benim olan şeyler bı kan ver bakalım yerleşme kanaması olabilir hayırlı haberlerin olur inşallahKizlar daha önce de boyle bi suru konu actim zaten ama bu ay soyle biseyler oldu normalde regl den once kahverengi akintim var mi yok mu bilmiyorum aslinda pek dikakt etmiyordjm ama bu ay da hafif kahverengi akinti cok degil sadece pecete ile silince gelen bi akinti oldu daha sonra da beyaz akintim oldu...suanda da hicbisey yok sabah saglik ocagna gitcem ama korkuyorum endiseliyim
Kahverengi veya pembe tonları bir saat veya daha kısa damla seklinde yada peçete bulascak kadar az di ağrı sızı yoktu oda adetden üç gün önce oldu bunu merak ettiysen onu da yazıyım dedimBoyle seyler yasadiginiz oldi mu hic yardimci olur musun
Canım eğer bahsettiğin şey regle yakın yaşansıysa seni üzmek istemem bana benimde başıma gelip sonrasında adet olmuştumKizlar daha önce de boyle bi suru konu actim zaten ama bu ay soyle biseyler oldu normalde regl den once kahverengi akintim var mi yok mu bilmiyorum aslinda pek dikakt etmiyordjm ama bu ay da hafif kahverengi akinti cok degil sadece pecete ile silince gelen bi akinti oldu daha sonra da beyaz akintim oldu...suanda da hicbisey yok sabah saglik ocagna gitcem ama korkuyorum endiseliyim
Canim reglim duzensiz sat 17 kasim bende bat 17 arlik bekliyordum bilmiyorum iste 10 gun gecti iste yarin kan vercemCanım eğer bahsettiğin şey regle yakın yaşansıysa seni üzmek istemem bana benimde başıma gelip sonrasında adet olmuştum
Allah razi olsun canim tesekkur ederim dualarin icin yarini sabirsizlikla bekliyorumAnlattın şey ilk düşükte benim olan şeyler bı kan ver bakalım yerleşme kanaması olabilir hayırlı haberlerin olur inşallahdualarım seninle
Ay baya geçmişş bence bişeyler olma ihtimali çok yüksek hadi inşşşCanim reglim duzensiz sat 17 kasim bende bat 17 arlik bekliyordum bilmiyorum iste 10 gun gecti iste yarin kan vercem
Insallah canim kan verdim bakalim yarin ogleden sonra sonuc cikar dedi.ama umudum yok yine uzulcemAy baya geçmişş bence bişeyler olma ihtimali çok yüksek hadi inşşş
cok merak ettim sonucunuzu insaallah sevincli haber almissinizdirInsallah canim kan verdim bakalim yarin ogleden sonra sonuc cikar dedi.ama umudum yok yine uzulcem
Yok canim yok bu ay da bos ya yoruluyorum artik ciddencok merak ettim sonucunuzu insaallah sevincli haber almissinizdir
Allah hayrli zamanda hayrla sağlıkla kolaylıkla versin İnşaallah isteyen herkese En iyisini Rabbim bilir hepimizde ayni seyleri yasıyoruz ama iste Rabbim ol demeden olmuyo en guzel sekilde gelsin insaallah bebislerimizYok canim yok bu ay da bos ya yoruluyorum artik cidden
Amin insallah canimAllah hayrli zamanda hayrla sağlıkla kolaylıkla versin İnşaallah isteyen herkese En iyisini Rabbim bilir hepimizde ayni seyleri yasıyoruz ama iste Rabbim ol demeden olmuyo en guzel sekilde gelsin insaallah bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?