KIZLARRR ACİLL !!! DIŞ GEBELİK RİSKİ OLANLAR BURAYA

selintolga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
27
6
86
34
Kızlar sat tarihim 5 kasımdı. evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. pazaresi testi yeniledim ama akşamına kahverengi kanama geldi. doktorumu aradım beta hcg baktıralım dedi. sabah gitim ve 436 çıktı bugün tam 5 haftalığım. doktor ultrason bakarken rahim kalınlaşmış güzel dedi ama yumurtalıktan 20 mm. bişeyler ölçtüğünü gördüm. dış gebelik mi dedim %50 ihtimal ama rahim güzel dedi ve testi perşembe yenileyelim dedi. benim gibi değeri düşük olan ve gebeliği devam eden dış gebelik riski olmayan var mı

Çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir. Herşey yolunda gidiyordur. Merakla bekliyorum perşembe günü sonucumuzu

Çok geçmiş olsun. İnşallah dış gebelik değildir. Herşey yolunda gidiyordur. Merakla bekliyorum perşembe günü sonucumuzu
çok saol canım şükür değerler yükselmiş 1027 ye çıkmış kese de oluşmuş.. kalp atışı da aldık mı allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

çok saol canım şükür değerler yükselmiş 1027 ye çıkmış kese de oluşmuş.. kalp atışı da aldık mı allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Çok sevindim çok şükür hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

Merhaba sol.kasiginizda yanma gibi bir agriniz oldumi hic ara ara oluyo bende ama suruyor baya hatta hareket edince geciyo yatinca oturunca yine basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…