Kızlarrr acill yarımm kafam çok karışıkk :/ sizce hangisii ??

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Fotoğraflar aşağıdaaa :)))

Son düzenleme:
Kızlar ben etek ya da short giymem gündelik hayatta.Genelde tayt,kot pant. ve uzun çizmelerle dışarı çıkmayı tercih ederim.Günlük şıklığı yakalayabilmem için sizce hangisini tercih etmeliyim? Kafam çok karıştııı :/ siz olsanız hangisini tercih ederdinz ? (kot veya tayt üzerine gymek içn) ve nasıl kombinlerdiniz? (çizme,çanta,kot rengi vs.)

Verdiğin linklerden sadece 3 tanesini açabildim ben canım :44:

2 defacto linki 1 de son japon stili linkini.

Son linkteki mont çok tatlı. Ben onu tercih ederdim (3 taneyi görebildim diğerleri hakkında fikrim yok)

Defacto dışındakilerin hepsi japon stili kabanlar.Gittigidiyor.com dan buldum.O kadr çok çeşit var ki inanamadm her biri ayrı ayrı güzel.Neden açılmıyo acaba linkler:S

Kızlar resimlerini yüklemeyi deniyecemm inş.olur

Hala son link diyorum :129::129:

Linkler gitmiş :44:

Yeşil olan bence :129:

Son düzenleme:
daha spor bişeyler yokmu secimin hep aynı yönden .defactoya baksaydın bide:44:

Canım ben zaten bu tür bişey arıyorum.O yüzden seçimlerim bu yönde oldu.Spor montlarm var zaten.Ama bu yıl da kaşe montlar çok trend seçimim ondan yana olcak :)

linkler acılıyordu ki .tm sen o tarz mont arıyorsan şu bereli yeşil ve krem olanı ben begendi

Valla arkadaş açılmıyo deyince bende bi bakayım dedim bende de açılmadı aynı şekilde..Neyse en nihayetinde fotoğrafları koyarak sizi de zahmete sokmamış oldum fena mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…