KİZLARRR ALLAH ASKİNA DR NURTEN YAVUZ MU HAKAN CEPNİMİ ALLLAH ASKİNA YARDİM EDİN ....

Perihan25

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
230
16
18
Kizlar estetik olnak istiyorum kararsizim olan arkadaslarimmm bana yardim edebilirmi lutfeeennn....dr hakan cepni ve dr nurten yavuzmu bana yardim edinnnnnn lütfen nnnnn

Kizlar estetik olnak istiyorum kararsizim olan arkadaslarimmm bana yardim edebilirmi lutfeeennn....dr hakan cepni ve dr nurten yavuzmu bana yardim edinnnnnn lütfen nnnnn
Arkadaşım ameliyat oldun mu bilmiyorum ama kesinlikle nurten yavuza olma benim burnumu iki kere ameliyat etti ikiside berbat hakan Cep Niye ablam oldu süper bir sonuç elde etti

Bence çok ihtiyacınız yoksa olmayın konya da neredeyse tüm doktorlara tanıdıklarım oldu sonuçlar berbat. Ben de mecburen burda oldum eski burnumu mumla arıyorum revizyon için tıpta Dr Mitat Arıcıgil e bakıyorum ama ona olan yok işte onu o yüzden bişey diyemiyorum instagramda gördüm şimdilik izliyorum. Aslında benim burnum kenarda çıkıntı ve ortada eğrilik olmasa süper olmuş der tavsiye ederdim doktorumu

Olmuştur ben de yorum yazdım ama konu eski
Anladım canım aynen iki kere nurten Yawuz oldum we birinci iyce ağzıma kadar inmişti ikinciyi yaptı we hiç bir değişiklik olmadığı gibi füze gibi bir burun yaptı bide ben ikinci ameliyattan sonra gittim bu burunun neresini yaptınız diye senin eski burnun çok kötüydü diye beni suçladı we burnumun içinde ki ipleri hala siyah siyah görünüyor almamış o ipleri aldığı parayı helal etmiyorum okadar kan kaybettim sigorta yoktu sigortaya bir sürü para ödedim ayriyeten we çok zor nefes alıyorum

Back
X