N nilsaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 120 3 96 Ankara 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #1 Ameliyattan sonra fön çektirmenin bir zararı var mı kızlar burnumuza??
E ebruli_87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 12 0 86 İstanbul 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #2 :) burnum bandajlı iken saçımı yıkayamamıştım.dayanamadım o nedenle kuaföre gittim yıkatmak için(6.günüm idi) neyse yavaşça dikkat ederek yıkadı saçımı sonra kuruttu dedim sağolun başka bişey istemiyorum:) hani saçım çekilirken acımasın kemikler vs die kuaför aa olmaz öyle şey,buradan öyle fönsüz çıkamazsın:) hem moral olur sana da..nazikçe çekerim dedi ve öyle yaptı:) yani sonuç olarak 6.günümde fön çektiler sorun olmadı =)
:) burnum bandajlı iken saçımı yıkayamamıştım.dayanamadım o nedenle kuaföre gittim yıkatmak için(6.günüm idi) neyse yavaşça dikkat ederek yıkadı saçımı sonra kuruttu dedim sağolun başka bişey istemiyorum:) hani saçım çekilirken acımasın kemikler vs die kuaför aa olmaz öyle şey,buradan öyle fönsüz çıkamazsın:) hem moral olur sana da..nazikçe çekerim dedi ve öyle yaptı:) yani sonuç olarak 6.günümde fön çektiler sorun olmadı =)
keita Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2009 45 2 86 İstanbul 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #3 bende salı gunu amelıyat oldum bugun föne gıdıcem askım :)
keita Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2009 45 2 86 İstanbul 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #4 ay askım yazmısım msnde erkek arkadasmla konusuyodum cok pardon :)narkozun etkisi hala :)
Turczynka Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2009 567 151 323 38 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #5 Bu ne komik bir soru böyle:) ne gibi zararı olabilirki ameliyattan bir gün sonra git cektir çok ayakta kalmamak şartıyla
Bu ne komik bir soru böyle:) ne gibi zararı olabilirki ameliyattan bir gün sonra git cektir çok ayakta kalmamak şartıyla
9 91tuba Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 58 0 86 İzmir 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #6 ben çektirmedim
N nilsaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 120 3 96 Ankara 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #7 frapan .!.: Bu ne komik bir soru böyle:) ne gibi zararı olabilirki ameliyattan bir gün sonra git cektir çok ayakta kalmamak şartıyla Genişletmek için tıkla... senin kuaförün düz fönü çok nazik çekio anlaşılan...
frapan .!.: Bu ne komik bir soru böyle:) ne gibi zararı olabilirki ameliyattan bir gün sonra git cektir çok ayakta kalmamak şartıyla Genişletmek için tıkla... senin kuaförün düz fönü çok nazik çekio anlaşılan...
pucer83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 187 0 96 İzmir 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #8 6.günü saçımı yıkatıp fön çektirdim
F fulda Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 45 1 86 Almanya 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #9 canim ben ücüncü günümde sacimi boyatip yikatip fön cektirdim hiv bir sorun olmuyor doktorda hicbirsey olmaz demisti zaten
canim ben ücüncü günümde sacimi boyatip yikatip fön cektirdim hiv bir sorun olmuyor doktorda hicbirsey olmaz demisti zaten
F floransa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 152 1 96 İstanbul 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilsaa #10 Ne güzel burnundan memnun kalıp bi fön çektirmenin derdine düşmek...