- 10 Ekim 2016
- 43
- -4
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette bakarsanız 9 ay adet görenler var. Adet gördüğü için doğuma kadar hamile olduğunu anlamayanlar da ( gerçi bana saçma geliyo tekmeleri hiç mi hissrtmiyolar) yani olabilen şeyler.üstüne adet görmek deniyor sanırım.ilk ay hem adet görüp hemde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?
Merhaba hanimlarüstüne adet görmek deniyor sanırım.ilk ay hem adet görüp hemde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?
Uzuuun zaman olmuş yazalı ama inşallah görürde cevap yazarsınız.ben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Baya olmuş yazalı ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum.acaba buyasadiklarinizfan sinra hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?Kızlar normalde reglim 5 gün sürüyordu bu ay kesin hamileyim diye düşünüyordum çünkü belirtiler vardı ama adet oldum bir gün erken 2 gün sürdü 3.gun hiç birşey gelmedi acaba hamile olabilir miyim regl olmadan önce test yaptım negatif çıkmıştı dün kasiklarimda bakmadan oldu lütfen cevap verir misiniz
Bende aynı şeyleri yaşıyorumBaya olmuş yazalı ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum.acaba buyasadiklarinizfan sinra hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?
Hayır canım belki de kimyasal oldu çünkü hayatımda ilk defa 40 gün adet olamadım gecikme vardı sonunda adet oldum söktürücü ileBaya olmuş yazalı ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum.acaba buyasadiklarinizfan sinra hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?
Bende aynısını yaşıyorum sizin gebelik devam ettiMerhaba....1 hafta gecikmeyle adet oldum...az az geldi bazen kırmizi bazen kahve akinti gibi oldu...2 gün kesildi yine kehve kirmizi karisik yine akintim oldu.12 gundür....Bugün akşam kan testi yaptirdim..14.34 cikti...ama halen akintim var...aklim cok karisti...bu kadar adet gorup hamile nasil olunur...geç döllenmem mi oldu...düsuk mu oldu diye aklimda deli sorular....yarin kadin doguma gidicem ama sabahi nasil edicem bilmiyorum.Bi yorum yapaniniz olur belki...
Ya bişey sorucam lütfen cevaplar mısınız Benim adetim 8 gün gecikti ve ben de şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı buraya da fotoğrafını eklerim. Test yaptıktan bir gün sonra pembemsi bi leke geldi ertesi gün ise kanla beraber pembe pıhtı gelmeye başladı yani adet gördüm ama testte pozitif çıkmıştı. Hamile olma ihtimalim var mı acaba anlamadım bilenler lütfen cevap yazsın banaselam ben geçen ay bir hafta arayla iki kez adet gördüm ikiside tam tamına 5 günlük normal adetti.o zaman bende anlamamıştım... hatta hayatımda hiç olmayan birşeydi belkide günlerim değişti sanmıştım.. ama kasık ağrılarım bitmemiş göğüslerimin dolgunluğu devam ediyordu ama inanın ben hiç şüphelenmiyordum hatta artık çocuğumun olmayacağını bile düşünüyordum.. kist için ultrasyona girdim tedavi olmak için doktor her ihtimale karşı bir test yapalımda ona göre tedaviye başlayalım dedi yaptırdım.. hatta ertesi gün sonucu almaya bile gitmedim yani o kadar emindim kendimden.üstüste iki kere adet olunca..... meğer hamileymişim:) ve şuan bebeğimin tam olarak ne kadarlık olduğu bile belli değil bakalım pazartesi doktora gideceğim neredeyse 7.haftam pazartesi belli olacak.. ama keselerim göründü... iki tane:)))