Kizlarrr bakarmisiniz acil

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Askolar sizde hamile olabilirmiyim ??

Icimden bir ses hamile oldugumu söyliyor ama cokda umutlanmak istemiyorum kimyasal gebeligimden sonra 3 ay olmadi

Bu ay regilimfen 1 hafta sonra sanki adet olcakmisim hissi oldu ve son 2 haftadir gögüslerim yerinden catlicak cok aciyor ve büyüme var uygulamaya göre 3 gün sonra regl var az önce ögle uykusundan uyandim bi migde bulantisi tutmus beni kendime gelemiyorum

Icimden bir ses hamile oldugumu söyliyor ama cokda umutlanmak istemiyorum kimyasal gebeligimden sonra 3 ay olmadi

Bu ay regilimfen 1 hafta sonra sanki adet olcakmisim hissi oldu ve son 2 haftadir gögüslerim yerinden catlicak cok aciyor ve büyüme var uygulamaya göre 3 gün sonra regl var az önce ögle uykusundan uyandim bi migde bulantisi tutmus beni kendime gelemiyorum
Benzer belirtiler yaşıyorum. Mide bulantısı, koku hassasiyeti...ara ara iştah artışı ara ara iştahsızlık.. bir iki günlük regl gecikmesi var
. bende beklemedeyim. Bakalım sonuç ne olacak..

Bende daha az önce aynı bu belirtilerle hamile olduğumu öğrendim 🥹🥹🥹 inşallah sende hamilesindir

Aynı Belirtiler bende de vardı 🥹🥹🫶

Eklentiler

• 1B8DB9B7-5A6F-4F84-A8D9-36FDDE53E2FF.webp
    1B8DB9B7-5A6F-4F84-A8D9-36FDDE53E2FF.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    65 KB · Görüntüleme: 32

Belirtiler tutuyor sadece mide bulantısının bu derece olması erken,psikolojik de olabilir ama test yapsanız belki çıkar
Erken gebelik deneyin isterseniz

Yaa Helal olsun 6 gün nasil bekledin 😂
Hadi hayirlisi insallah
Daha fazla da bekliycektim ama mide bulantım beklemedi beni zorladı bide ben zaten aylardır aynı şeyi yapıyorum 1 gün geçince eczaneye koşuyordum ve hayal kuraklığı bu sefer aynı şey yaşamamak için bekledim Allah’a bin şükür darısı size kızlar umudunuzu kaybetmeyin 🥹🌸

Daha fazla da bekliycektim ama mide bulantım beklemedi beni zorladı bide ben zaten aylardır aynı şeyi yapıyorum 1 gün geçince eczaneye koşuyordum ve hayal kuraklığı bu sefer aynı şey yaşamamak için bekledim Allah’a bin şükür darısı size kızlar umudunuzu kaybetmeyin 🥹🌸
Ay cok sevindim adina bende aylardir hemen eczaneye kosuyorum aslinda hic test filan yapmak istemiyorum ama ben 2 tane kimyasal yasadim kan pihtisi yüzünden o yüzden üstünde durmaliyim

Ay cok sevindim adina bende aylardir hemen eczaneye kosuyorum aslinda hic test filan yapmak istemiyorum ama ben 2 tane kimyasal yasadim kan pihtisi yüzünden o yüzden üstünde durmaliyim
İnşallah Allah sağlıklı bir evlat nasip eder isteyen herkese 🌸

Insan ne dese yalan olur bazilarinda oluyo bende yeni gebelik öğrenenlerdenim hiç velirtim yoktu tek blirdi sol ksikta biçak saplanmalar adetim bir gün geçti test yptim çikti değerim 75 di ertesi gün leke gordum bi sonraki gun gittim degerim güzel yükselmiş yeni akintim kesildi 3. Gün ama halen hiç bir blirti yok tek belirtim hafif hlsizlik

Adete 1 gun kala test yptim ilk dkkada deil sonradan çikti ama 10 dkkayi geçmedi çok silikti buraya yazdim yok dediler ama gözle grunuyodu dedigim gbi bazilarinin geç döllenme oluyo ilk gebeliğimde adetim 10 gün geçti sonra silik çikti

Back
X