Kizlarrr bakarmisiniz acil

Benim 6 gün geçti sonra yaptım ben bence biraz bekleyin geç döllenme olabilir
Gözyasim cesme suan kiz aylaedir negatif benim gögüsleeim hayatta böyle olmaz ve ay ortasinda öyle agrim vardiki ben vücudumu cok takip eden birisiyim bir önceki gebeligimde reglime 1 gün kala yaptim cikmisdi

Gözyasim cesme suan kiz aylaedir negatif benim gögüsleeim hayatta böyle olmaz ve ay ortasinda öyle agrim vardiki ben vücudumu cok takip eden birisiyim bir önceki gebeligimde reglime 1 gün kala yaptim cikmisdi
Merhaba isterseniz kan verebilirsiniz kesin sonuç alırsınız

Ağlamayın lütfen bende öyleydim aylarca hep ağladım ama şuan keşke yapmasaydım bunu diyorum hem belki geç döllenme olmuştur

Askolar sizde hamile olabilirmiyim ??

Icimden bir ses hamile oldugumu söyliyor ama cokda umutlanmak istemiyorum kimyasal gebeligimden sonra 3 ay olmadi

Bu ay regilimfen 1 hafta sonra sanki adet olcakmisim hissi oldu ve son 2 haftadir gögüslerim yerinden catlicak cok aciyor ve büyüme var uygulamaya göre 3 gün sonra regl var az önce ögle uykusundan uyandim bi migde bulantisi tutmus beni kendime gelemiyorum
İnşallah hamilesindir ama benim adet öncesi de göğsüm ağrır mesela o yüzden gebelikle karışabilir zaten çoğu belirti adet ile birbirine benziyor. Şu an hamileyim mesela belirti olarak yerleşme lekesi ve kasık ağrısı oldu. Göğüs ağrısı da vardı ama dediğim gibi onu adet öncesi de yaşadığım için belirti olarak saymıyorum. Mide bulantısı zaten 6. haftadan sonra başlıyor genelde. Ama herkesin belirtisi farklı tabii ki inşallah hamilesindir benimki tedaviyle olduğu için belirtim farklı da olabilir tabii ki Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu heyecanlarınızın karşılığında inşallah bebeklerinizle taçlanırsınız.❤️ İsteyen ve hak eden herkesin çocuğu olsun inşallah çok zor isteyip beklemek 🤲🏻

Adete 1 gun kala test yptim ilk dkkada deil sonradan çikti ama 10 dkkayi geçmedi çok silikti buraya yazdim yok dediler ama gözle grunuyodu dedigim gbi bazilarinin geç döllenme oluyo ilk gebeliğimde adetim 10 gün geçti sonra silik çikti
Nediyim..
benim hata suan sol tarafimda bicak gibi saplaniyor agri ama iste test negatif..

Back
X