• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr bu ay gelmiş olabilirmi sizce

gozde_szr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
56
0
36
Ankara
mayısın 22 regli oldum ve adetmn 5 günnde kolmene başladım ve 6 gün sonra doktora gittim 2 adet yumurtam olduğunu söyledi ilşki günü verdi ve 10 sonra tekrar gelme mi söyledi progesteron testi için cuma günü gittim kan verdim sonuç içinde bugün doktorumla telfnla görüştük ve sonucun gayet güzel dedi ve sonuç 38 çıkmış seni umutlandırmak istemiyrm dedi adet gününü bekleyelim dedi bu arada ben pkoluyum ve eşimin sağlıklı sperm sayısı az bi yandan olabilir diyorum bi yandanda gebe değilim diyorum ne düşünceğimi ne yapcağımı şaşırdım hiç inanasım yok canlarım ya kafam çok karışık :97:

canım benim hayırlısı olsun inş. bende bu aydan çok umutluydum adet düzensizliğim var ne yapsam bilemiyorum baktım beni çok bunaltıyo bıraktım gitti hiç bişey düşünmek istemiyorum ya insanı bunaltıyo

sende öyle yap canım bebişin gelirse mutlu ol ama yoksa dua etmeye devam et demekki vakti gelmemiş bişeyi çok zorlamak sanırım iyi tdeğil :)

Back
X