Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de bu resmi kuaförüme göstermiştim, bişeyler yapmaya çalıştı:)) bilirsin kuaförleri:) yok o balyajlı, gölge var ışık bilmem ne.. resim yükleme yardım başlığında konu açtım, orada var saçımın hali bir bak istersen. tutmuş mu tutmamış mı o renk bilemiyorum zaten iki yıkama da da aktı. boyadan sonraki hali de var. konunun başlığını değiştirebilsem daha çok arkadaştan fikir alabilicem ama(
kesin karışımla elde edilmiştir ama selective markasında sanki buna yakın bir ton var ama yok karışım derseniz ben olsam açık bir bakıra sarı karıştırırdım hem parlar renk hemde soğan kabuğu rengini elde edebilirim diye düşünüyorum ( tarçın bakıra karıştırabilinir mesela),denemem olmadı ama tarçın bakır yapmıştım önceleri oradan biraz esinlendim
benim saçımın rengi bunun bi ton koyusu gibi. benim saçımda bakır rengi daha az. karamelle sarıyı karıştırınca bu renk çıkar. ama ilk boyamada bu renk tutmuyo 2 3 boyamada ancak tutuyo.