Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLARRR bu rengi nasıl elde edebilirim..bilen yada uygulayan var mı????

kesin karışımla elde edilmiştir ama selective markasında sanki buna yakın bir ton var ama yok karışım derseniz ben olsam açık bir bakıra sarı karıştırırdım hem parlar renk hemde soğan kabuğu rengini elde edebilirim diye düşünüyorum ( tarçın bakıra karıştırabilinir mesela),denemem olmadı ama tarçın bakır yapmıştım önceleri oradan biraz esinlendim

Eklentiler

• $imagesCAMS60DI.webp
    $imagesCAMS60DI.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
karemelle sarı karıştırınca da bu renge yakın bir renk oluyor... sarıyı az koyucaksın ama..:31:

bu renk 3 renk karışımı kesin çok hoşmuş karamel ve sarı karışımı buna yakın olur ama tam bu renk olmaz evde yapıcaksan biraz zor bence ilk iyi bir kuaföre boyat sonra kendin boyarsın üstüne

benim eski rengim bu renk. kuaförüm kapuçino karamel diyordu benim rengime. en iyisi resmi alıp kuaföre git:) en azından riske girmemiş olursun. sonrasında kendin evde boyarsın

benim saçımın rengi bunun bi ton koyusu gibi. benim saçımda bakır rengi daha az. karamelle sarıyı karıştırınca bu renk çıkar. ama ilk boyamada bu renk tutmuyo 2 3 boyamada ancak tutuyo.

canım ben de bu resmi kuaförüme göstermiştim, bişeyler yapmaya çalıştı:)) bilirsin kuaförleri:) yok o balyajlı, gölge var ışık bilmem ne.. resim yükleme yardım başlığında konu açtım, orada var saçımın hali bir bak istersen. tutmuş mu tutmamış mı o renk bilemiyorum zaten iki yıkama da da aktı. boyadan sonraki hali de var. konunun başlığını değiştirebilsem daha çok arkadaştan fikir alabilicem ama:((

canım ben de bu resmi kuaförüme göstermiştim, bişeyler yapmaya çalıştı:)) bilirsin kuaförleri:) yok o balyajlı, gölge var ışık bilmem ne.. resim yükleme yardım başlığında konu açtım, orada var saçımın hali bir bak istersen. tutmuş mu tutmamış mı o renk bilemiyorum zaten iki yıkama da da aktı. boyadan sonraki hali de var. konunun başlığını değiştirebilsem daha çok arkadaştan fikir alabilicem ama:((

konuyu bulamadım linkini kopyalar mısın??
birde sana katılıyorum çabuk akan bi renk ama saça oturursa sanırım kalıcılığı daha uzun olabilir.ilgin için teşekkür ederim:3:

kesin karışımla elde edilmiştir ama selective markasında sanki buna yakın bir ton var ama yok karışım derseniz ben olsam açık bir bakıra sarı karıştırırdım hem parlar renk hemde soğan kabuğu rengini elde edebilirim diye düşünüyorum ( tarçın bakıra karıştırabilinir mesela),denemem olmadı ama tarçın bakır yapmıştım önceleri oradan biraz esinlendim

evet renk bu ama benim saçım koyu kumral olduğu için buyarsam bu rengi tam olarak elde edemem gibime geliyor.
kuaföre sordum açmamız lazım dedi hemen çıktım:52:

benim saçımın rengi bunun bi ton koyusu gibi. benim saçımda bakır rengi daha az. karamelle sarıyı karıştırınca bu renk çıkar. ama ilk boyamada bu renk tutmuyo 2 3 boyamada ancak tutuyo.

sarı derken numarası kaç olabilir mesela 8 mi 9 mu??
ilgin için teşekkür ederim:3:

kızlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için...
konuya cevap yazan arkadaşlar genelde kuaföre git demişler gittim ama kuaför orial ile açmadan olmaz diyor başkada bişey demiyor.
ben ise kesinlikle orialden yana değilim.yeğenimin saç rengi de bu ..o koyu kestane olan saçını 20 günde bir 8li numaralarla boyayarak ortalama 3 ayda bu rengi ielde etti ve saça renk oturduğu için hemen akmıyorda.
diyeceğim şu ki asla orialden yana değilim.

Back
X