Kizlarrr bunaldimm yardimm!!

Hur olmadiktan sonra neyleyim o evliligi, parayi, soforu?

Daha önce başka üyeliğin var mıydı ? Ben bu durumu daha önce okumuştum ama konuyu hatırlayamıyorum.
Aynı şeylerdi kuaför bile eve geliyor,sadece bahçeye çıkıyorum vs...Belki de eltin buraya üyedir,bence dikkatli ol.

Yaşadığın hayat zindan gibi ve hiç normal değil.Gerçi anlaşılan sen bekarken de böyle yaşıyormuşsun.
Okula göndermemişler,evde ders almışsın,o da sadece din dersi sanırım.
Madem şartların böyle ve baba evine de dönsen değişmeyecek,o zaman eşini biraz daha zorla.
Sen çıkarmazsan ben çıkarım gibi şeyler söyle.Daha olmazsa sıkıntıdan bunalıma giriyorum dersin.Eşinin iş haricinde çıkmasına izin vermeyebilirsin.Sen çıkmıyorsan o da çıkmasın bakalım kim daha çok sıkılacak.

Son düzenleme:
Maşallah ne kadar pozitifsiniz bu durumda.
Umarım eşinizde azıcık gezmeye ikna olur da ikinize de iyi gelir bu.

Eltim var
Daha önce başka üyeliğin var mıydı ? Ben bu durumu daha önce okumuştum ama konuyu hatırlayamıyorum.
Aynı şeylerdi kuaför bile eve geliyor,sadece bahçeye çıkıyorum vs...Belki de eltin buraya üyedir,bence dikkatli ol.

Yaşadığın hayat zindan gibi ve hiç normal değil.Gerçi anlaşılan sen bekarken de böyle yaşıyormuşsun.
Madem şartların böyle ve baba evine de dönsen değişmeyecek,o zaman eşini biraz daha zorla.
Sen çıkarmazsan ben çıkarım gibi şeyler söyle.Daha olmazsa sıkıntıdan bunalıma giriyorum dersin.Eşinin iş haricinde çıkmasına izin vermeyebilirsin.Sen çıkmıyorsan o da çıkmasın bakalım kim daha çok sıkılacak.

Acmis olabilirimde hatirlayamadim simdi. Din dersi zaten goruyodun ama bana gelen hocalar turkce matematik resim ingilizce bunlar icin geliyolardi tabi hepsi uctu gitti...esime bi gun demistim iyice yabani oldum disari tek basima cikmaya korkarim heralde diye oda cok sasirmisti(niye sasiriyosa) biraz daha büyü cikarsin demisti? Heralde beni hala cocuk olarak goruyo ve kale almiyo o yuzdende pek vakit geciremiyoruz artik hatayi kendimde aramaya basladim kendimi bi ezikleme moduna giriyorum.devamli bakalim zaman ne gostericekk

Maşallah ne kadar pozitifsiniz bu durumda.
Umarım eşinizde azıcık gezmeye ikna olur da ikinize de iyi gelir bu.
Ben zaten cok gezip tozmayi devamli disarlarda durmayi seven biri degildim .ama bekarken ozgurlugum vardi tabi .simdi iyice hayattan soyutlandim bazen gezen ozgur olan insanlar bana tuhaf geliyo.. disari ciktigim zaman (yilda bir belki) kendimi sudan cikmis balik hissediyorum:)) bunada sukur diyorum saglik olsunds diyorum ama bazen cok bunaliyorum burayada tavsiye uzerine kayit oldum.. kafam dagilsin biraz yabanci insanlarla dertlesiyim diye

Ben zaten cok gezip tozmayi devamli disarlarda durmayi seven biri degildim .ama bekarken ozgurlugum vardi tabi .simdi iyice hayattan soyutlandim bazen gezen ozgur olan insanlar bana tuhaf geliyo.. disari ciktigim zaman (yilda bir belki) kendimi sudan cikmis balik hissediyorum:)) bunada sukur diyorum saglik olsunds diyorum ama bazen cok bunaliyorum burayada tavsiye uzerine kayit oldum.. kafam dagilsin biraz yabanci insanlarla dertlesiyim diye

Tatlım sene de bir kez evden çıkmak ne demek sen iyi misin Allah aşkına.
Nasıl bir şey bu neyden koruyorsunuz kendinizi bu kadar?
Benim babam da böyleydi hiç bir şeye izin vermezdi psikolojimi bozdu benim evlenince toparlanmaya başladım biraz yeni yeni o da. Psikolojin bozulmasın aman!!! ki bozulmazsa o da anormal bir durum olur o_O hayat devamlı evde yaşanmaz ki insanın canlının doğasına aykırı bu zaten. Denge de kalmak önemli olan. İnternet falan serbest yani en azından bana o da yasaktı. Gerçekten pozitif tutumunu tebrik ederim ama pek normal değil bu da bir gerçek.

Benim babam da böyleydi hiç bir şeye izin vermezdi psikolojimi bozdu benim evlenince toparlanmaya başladım biraz yeni yeni o da. Psikolojin bozulmasın aman!!! ki bozulmazsa o da anormal bir durum olur o_O hayat devamlı evde yaşanmaz ki insanın canlının doğasına aykırı bu zaten. Denge de kalmak önemli olan. İnternet falan serbest yani en azından bana o da yasaktı. Gerçekten pozitif tutumunu tebrik ederim ama pek normal değil bu da

Ilerde boyle olmicak diye dusunuyorum o yuzden cok fazka takmamaya calisiyorum. Ins duzelirr

Benim babam da böyleydi hiç bir şeye izin vermezdi psikolojimi bozdu benim evlenince toparlanmaya başladım biraz yeni yeni o da. Psikolojin bozulmasın aman!!! ki bozulmazsa o da anormal bir durum olur o_O hayat devamlı evde yaşanmaz ki insanın canlının doğasına aykırı bu zaten. Denge de kalmak önemli olan. İnternet falan serbest yani en azından bana o da yasaktı. Gerçekten pozitif tutumunu tebrik ederim ama pek normal değil bu da bir gerçek.
Ilerde boyle olmicak diye dusunuyorum insallaj duzelir yoksa insan yuzu gormeden toprak altina giducem herslde:))((

Ilerde boyle olmicak diye dusunuyorum insallaj duzelir yoksa insan yuzu gormeden toprak altina giducem herslde:))((

İleride derken 3-4 çocuktan sonra çocuklar büyüyünce sırf onlara (tabii en çok kız-lar-a) gözkulak olmak için çıkarsın belki.O zamana kadar zaten ne giyimde ne gezmede gözün olur,evden çıkmak zul gelir.Gençlik bitmiş,kilolar katlanmış olur,eşin de seni gönül rahatlığıyla gönderir.
Maalesef acı gerçekler böyle.Hayat geçiyor,senin gençliğin, heveslerin,merakların ne olacak ? Bu gidişle körelip gidecek.

Özgür insanlar tuhaf geliyor demişsin.Büyük ihtimalle sizin çevrede "dışarıdaki kadın kötü kadın" diyorlardır.
Normal tv kanalları,dizi filan da izlenmediğini tahmin ediyorum.Yoksa maazallah gözünüz açılır,dışarı özenirsiniz.
Ah ah ne desem bilemedim,çok üzüldüm durumuna.

Ailene gidip gelebiliyor musun ? Annen yakındaysa arada gelip seni alışverişe veya akrabalara götürsün bari.

Bu nasıl evlilik ya .Sevdiğin adamla tabi ki bir şey konuşacaksın,paylaşacaksın .Bunları yapmıyorsanız,güzel ,mutlu zamanlar geçirmiyorsanız ne anlamı var ki evliliğin ?
Siz haklısınız,eşiniz bir tuhaf.Ne yapılır bilmem,bu kadar yıl değişmemiş adam .

Belki konuşmayı çok sevmiyordur. Öyle ise degistiremezsiniz. Siz konuşun o dinlesin :)
Ama su evden cikamamak meselesine çözüm getirin

Belki konuşmayı çok sevmiyordur. Öyle ise degistiremezsiniz. Siz konuşun o dinlesin :)
Ama su evden cikamamak meselesine çözüm getirin
Aslinda biseyler yapip kafami dagitsam en basiti alisveris falan zaten hicbiseyi takmam bi degisiklik ariyorum obur turlu evde devamli olunca herseye takiyo insan..bu konuda esime biraz baski yapicam tatli dille tabiki:)) yada agliyim anlamasi lazim cunku beni

Back
X