Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Kızlarrr Çokkk Kararsızımmmm!...

esra2186

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
4
0
36
İzmir
Kızlar beyaz eşya alıcam ankastre set bulaşık makinesi çamaşır makinesi falan ama karar veremiyorum uzun zamandır araştırma yapıyorum herkes farklı markaları önermiş ben hotpoint düşünüyordum görünüşünden dolayı çok beğenmiştim ama kullanananlar pek memnun değil gibi yardımcı olursanız çok sevinirim
Ocaklar PK 644 D GH X /HA - ocağımı mesela bunu beğenmiştim siyah camlı istemediğim için ama diğer markalarda bulamadım bu renk..Mutfağıma gridense bunların daha çok uycagını düşündüm Fırınlar FHS 51 IX/HA (TK) - Bide teka franke miele markalarının çok ii oldugunu duydum ben izmirdeyim satış noktası sorunu var ve servislerin çok önemli oldugunu söledikleri için bizim buraya yakın servisleri yok siz ne önerirsiniz?Önerilerinizi bekliyorum

Ben evleneli 4,5 yıl oldu. Arçelik aldım bütün beyaz eşyalarımı,hem Türk malı hemde servis ağı yaygın diye.
Gerçekten hiç de yanıltmadılar.Ben çok memnun kaldım.Hatta buzdolabımın sorununu başka bir şeyine bakarken kendileri fark ederek, yeni modeli ile değiştirdiler ve alalı 2 yıl olduğu halde.
Tabii karar sizin.

ocak kullanışsız gibi geldi bana,2 tencere yada 3 tencere aynı anda kullanılamaz sanki,mesafeleri yakın duruyo,

benim ankastre setim bosh. evim yapılıyor daha teslim edilmedi ama benim içim rahat kullanan herkese sordum herkes çok memnun.

Canim ankastre urunlerini bulundugun sehirden almak zorunda degilsin. Son donemde franke icin cok cok iyi diyemeyecegim ama miele ve tekanun bir cok urunu iyidir. Servis agi izmir de nasildir bilemiyorum ama

Aman teka almada ne alırsan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…