2 yildir birlikte oldgum birisi var ve gerckten ikimznde sevgsne inaniyorum ancak surekli bi tartsma halindeyz bicok seyi yasadm onunla yasim 22 onunkide 26 bn cok kskancim bi turlu bu huyumdan kurtulamiyorumbazen iyi bile katlandi dedgm oluyo ama smdi bakiyorm o eski zmnlardaki gbi degil bnm ne dedgmn onemi yok arafa bir alkol kullaniyo bunuda istemyrm aklim kaliyo surekli arkslarna vakit ayryo erkek tabi hepsi ama genede kskanyrm nden bnmle vakt gecrmk yerine onlari terch ediyo ki artk bni sevmiyo mu yoksa sordgmda bn yapım bu snn gbi kmseye hssetmedm sna yptklarmn ceyregini bi bskasna yapmdm dyo ama blmyrm tecrubelernze guvenyrm napmam lazim mtsuzum ilskmde artk bagirmalar basladi ..
aşırı kıskanç bir insansan bunaltırsın gerçekten
ve bir müddet sonra senden soğumaya, bazı şeyleri sorgulamaya başlar
kıskanılmak güzel, ama her şey dozunda iyidir.
'' sana yaptıklarmın ceyregini bir baskasına yapmadım '' sanırım bu söz erkekler arasında klasıkleşti
allah aşkına ne yapmış bir söylesene?
sevmiş mi? 2 yıl birlikte olan her insan sever
sözünü mü dinlemiş? çoğu erkek dinliyor zaten
kısacası, normal bir ilişkide olanlar gibi davranmış, neymiş bu yaptıkları merak ettım?
Sanırım şey demek istiyor, katlanma kısmı
Yani o kadar seviyorum ki geçmişimde biri yapsaydı bu kadar katlanmazdım ya da şimdi
Hakkaten doğru o ya
Ben de geçmişteki birine bu kadar katlanmazdım ama şimdikine katlanıyoss(bilerek öyle yazdım )
aynen öyle demek istiyo canım :) ve arkadasları bile söylüyo cok değişti önceden böyle değildi diye tabiki hoşuma gidiyo bu durum yani herkese söylediği klasik bişey olduguna kesinlikle inanmıyorum
Zaten anlarsın bence bunu hareketlerinden, tavırlarından. Abartı şeyler yapıyordur belki de sana
Buna güvensene canım ya ben bayan arkadaşları olsa dert etmezdim ki yok ama bayan iş arkadaşlarıyla çıkıp bira içmiş hiç problem etmedim. Erkek arkadaşlarıyla da sık sık çıkar, hiç evde oturmaz, çok gezenti benimkiBir uyumaya giriyor eve diyebilirim ama aklım kalmıyor ya, biraz da güvenle alakalı bir şey sanırım.
Şöyle düşün zaten yapacak olsa sen baskı kursan da kurmasan da yapar. Sen 24 saat yanında ol aklından aldatır belki başkasını geçirip bunalıp. Bu yüzden aksine baskı yapman onu aldatmaya iter diye düşünüyorum
Bu kadar korkma ya aldatılırsan basarsın tekmeyi
ayy Allah koruSun be guzelim :) bnm aldatlmak gbi korkum yok ki guveniyorm o konularda sadece kimseyle paylasmk istemiyormmm :)
Ama inan çıkıp başkalarıyla vakit geçirdi mi sonrasında seni arayacak gözleri. Arada bir salıvericeksin, gezsin gelsin
Ben de öyle oluyorum, arkadaşlarımlayken eğleniyorum sonra daha çok özlediğimi hissediyorum
Senin hayatında bir tek o, onun hayatında bir tek sen yoksun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?