Kızlarrr fikir verin..

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
Kitabım yeni bitti. Tekrar kitap almam lazım kendimi boş bırakmamam lazım. Son okuduğum kitap bi türk yazarının kendi hayatını yaşa adlı kitabıydı. Genç kızlık anılarını falan anlatiyo. Gene o tarz türk yazarı olan kitap alicam gençlik serüveni falan olan .bana öneride bulunur musunuz lütfen?

Kitabım yeni bitti. Tekrar kitap almam lazım kendimi boş bırakmamam lazım. Son okuduğum kitap bi türk yazarının kendi hayatını yaşa adlı kitabıydı. Genç kızlık anılarını falan anlatiyo. Gene o tarz türk yazarı olan kitap alicam gençlik serüveni falan olan .bana öneride bulunur musunuz lütfen?

konu sahibi
Simyacı- Paulo Coelho
dedigin tarzda degil ama inan ki cok begeneceksin okudugunda

Uçurtma Avcısı
okuyun derim belki dediginiz genclik kitabi degil ama cok sey anlatiyor pisman olmazsiniz ve okursanız kitap tavsiyesi yapacaginiz ilk kitap ismi olur

Gonderecegim oneri kitaplar bence her yaş grubunun okuyabilecegi kitaplar. Bazilari cocuk kitabi olarak gececektir ama yetiskin birinin de cocuklugunda okumadi ise okumasi gereken kitaplar bence.
Hayvan ciftligi
Sol ayagim
Aret vartanyanin kitapları(hangisini isterseniz)
Oda
Ece temelkuran devir kitabi
Ursula k.leguin'in kitaplari

Hayatım boyunca okuduğum en güzel kitap ''Ayşe Kulin-Adı Aylin'' Ve gerçek bir hikaye olduğunu okuduktan sonra öğrendim.Ciddi etkilenmiştim. Okumadıysanız kesinnnnlikle tavsiye ediyorum okumadan ölmeyin.

Bir süredir okuduğum bir kitabı size tavsiye etmek isterim.kurucunun kızı ismi etkileyici,gizemli bir kitap begeneceginize eminim yazarı Amy engel..trendeki kız kitabını da okudum güzeldi tavsiye ederim

Ay bu mesaji görünce aklima bir genc kizin gizli defteri serisi geldi.
Ergenligin katiliydi adeta.
Bayılırdim bide, sonradan farkettim serranin ne sacma bi kiz oldugunu :KK70:

Kitap onerisi gelmedi aklima ya.
Bu kitabı okuyunca bazı şeyler kendiliğinden değişti beynimde.Düşünce yapım bile cidden.
Gerçek hastaların hikayeleri olması özellikle yer etti beynimde.
bayıldım kitaba.

Gençlikle alakalı Bir Genç Kızın Gizli defteri vardı . A bir de Mavi Saçlı Kız... cidden etkileyici bir kitaplı Mavi Saçlı Kız. Orta okulda öğretmenimiz önermişti. Kanserli bir genç kızı anlatıyor. Onu tavsiye ederim, sürükler.

Yaaa serra'ya laf yok lütfen.coook severim kitabı da karakteri de.saka bir yana sarah jio kitaplarını tavsiye ederim tatlım. O da hep aynı kurguyu kullanıyor kitaplarında ama sürükleyici oluyor.kadini tarzı bu galiba

Hayatım boyunca okuduğum en güzel kitap ''Ayşe Kulin-Adı Aylin'' Ve gerçek bir hikaye olduğunu okuduktan sonra öğrendim.Ciddi etkilenmiştim. Okumadıysanız kesinnnnlikle tavsiye ediyorum okumadan ölmeyin.

kesinlikle katılıyorum gerçekten etkileyici akılda kalıcı bir kitap
nora roberts ın kitaplarını incelemeni tavsiye ederim
zülfü livanelinin serenad kitabıda beni çok etkilemişti...

Back
X