Kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var...aciL!!

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
0
Kahramanmaraş
her ne kadar başlığa uymasa da acil olduğu için yazmak istedim..esk, sevgilime hediye olarak ne alabilirim..eski derken görüşüyoruz hala çıkıyo gibiyiz(orası ayrı bi mevzu) sormak istediğim doğum günü bu hafta..hediye olarak ne alabilirim??? bide hediyenin yanında bi mektup yazmak istiyorum..sevgiyi anlatan bişeyler yazmak istiyorum..anlamlı bi mektup olsun..o konuda önereceğiniz bi yazar, bi yazı varsa iyi olur..

bence güzel bir parfüm alabilirsin. yazı konusunda ise,en güzeli kendi cümlelerin olur,uzun olmasına da gerek yok,az ve öz birkaç güzel cümle.......

küçücük ajandalar var boş sayfalı bitane alıp eski anılarınıza dair fotoğraflarınız varsa çıkarttırp defterin bi sayfasına o fotoğrafı yapıştır arkasındaki sayfadan o fotoğrafı çekndiğiniz gündeki anınızı yaz böyle 10 kadar anınızı yazıp ona hem eskilerdeki güzel günleri hatrlatmış hemde anlamlı bi hedye vermiş olursun tabiki aranızdak samimiyet okadar fazlaysa =)

samimiyet fazla da biz ayrıyken ben resimlerin hepsini sildim( fotoları çıkarıcam diodum ama fırsta olmuyodu bi türlü hem öyle uzun süreli değildi yani 2 sene olmamıştı daha başka bişey olsa?

Bence kalp bi kutu al renkli renklide kağıtlar al kare şeklinde kes her birinin içine hissettiğin aşk cümlelerini yaz rulo yap kurdeleyle bağla. İçine kalpli çikolatalarda koyabilirsin.Bunu ben yapmıştım benimkine çok hosuna gitmişti her gün bi kağıt açıp okuyodu hatta bana hangi cümleyi okudugunu yazıyodu

SemiramisSsssss Çok qüzeL.... :):):) Çok Çok teşekküR edeRim yaaa :) süper bişeyy.. bi ara bende yapmıştım..bana çikolata almıştı..kare çikolatalar oluyo ya onlardan bi tanesini ayırdım diğerlerini yedim :) tüllü süs bi emzik vardıı arkasında ufak kese gbi bişey..(bebek doğduğunda şeker koyup ikram ediyolar ya ondan ) neyse.. çikolatayı koyup ufak bi not yazdım ' bebeğim babanın bana aldığı ilk çikolata..bunu okurken çok gülersin belki ama babanın en ufak hatırası bile beni çok mutlu ediyo..Sizi çok seviyorum' diye.. okurken qözleri dolmuştu buna da duygulanır..

rica ederim cnm inşallah beğenir çok orjinal bi hediye oluyo sevgilimde bana kitap yaptırdı bu sevgililer gününde bilmiyorum belki bu da bi fikir olur her sayfasında ona ait sözler yazıyodu kitabın ismi hayatımın anlamına koymuş çok hosuma gitmişti

Kitap fikri güzel de zmana ihtiycaım var, zmaan kısıtlı ama..bi ara bende günlük tutuyodum 'ona özel' hoşuna çok gidiyodu..sonra yazmadım tabi,bıraktım..sorunlar felan çıktı,yazmak gelmiyodu içimden :S..ama seninkini yapıcm inş.. hoşuma qitti..maddi olarak bi hediye ne olur mesela?? qerçi hediye aldım die çok kızıcak ama =D

valla ben ikimizin resminden anahtarlık yaptırmıştım kutunun en üstüne koymuştum bardak puzzle falan çeşitleri var hem anlamlı hemde orjinal oluyo.Tişort falan alabilirsin tuttuğu takımın kupası olur

Nasıl eski canım,barışma aşamasındasınız gibi,ilk çıkma zamanları gibi heyecanlı görünüyor..ipod ya da mp 4 alabilirsin,içine de dinlemesini istediğin şarkıları koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…