• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kizlarrr fikrinize ihtiyacim var

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Ykpebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
90
53
38
30
Kizim 18 ayini bitirdi tuvalet egitimine basladik bugün ama tuvalete götürdüm yaptigi da oldu ama genelde altina kaciriyor. Daha önceleri banyo yaptirirken kizim cisini yap dediginde yapiyodu birde adem günesi takip ediyorum onun önerilerini de dikkate aliyorum ama bilmiyorum sabrim tükenmeye basladi bana bi fikir verin bi taktik falan lütfenn

Kizim 18 ayini bitirdi tuvalet egitimine basladik bugün ama tuvalete götürdüm yaptigi da oldu ama genelde altina kaciriyor. Daha önceleri banyo yaptirirken kizim cisini yap dediginde yapiyodu birde adem günesi takip ediyorum onun önerilerini de dikkate aliyorum ama bilmiyorum sabrim tükenmeye basladi bana bi fikir verin bi taktik falan lütfenn

Daha cok yeni.
Baslarda araliklar cok sık oluyor zaten.
Ve zamanla oturuyor hersey.
Kacirmalar oldukca farkindlaikta artiyor.
Altina yapmadan,bazen kacirmadan,oyun oynarken unutmadan alisan cocuk yoktur.
Araliklar acildikca biraz daha rahatlar.Tam oturmasi zaman aliyor biraz.
Sadece sabirli ol ve kesinlikle tepkilerinde sert olma.Eger uzulurlerse icgudusel olarak daha fazla tepki verirmis vucut.Sakin bile bile yapiyor gb dusunme.
Dusunsene hic bilmiyor ve sen ona yardimcisin.
Biraz zaman alacak ama sonrasi guzel :)

Ayy cok iyi oldu inanin böyle konusmaniz. Bugunde devam ediyoruz tuvalete alismaya fakat bizim cadi klozetten korkuyor ona oturmuyor dus kabinede ayakta hadi kizim cisini yap diyorum yapiyor ama klozete nasil alisacak bilmiyorum alaturka tuvalette yok...
Bu zamana kadar zorlandigim ilk konu tuvalet egitimi gercekten ayrica cok sagolun yazdiginiz icin

merhaba, oncelikle kolay gelsin diyorum. Ama hic kolay degil biliyorum :)

bizde 18 ayda basladik, lazimlik aldim kizima ve ben her wc ye gittigimde hadi gel beraber gidelim canim, dans ederek ziplayarak vs oyle gittik, sende gel benimle pipi yap dedim.
oda geldi benimle beraber ama onun bezini cikarmadan kiyafeti ile lazimliga oturmasini soyledim. zaten ilk baska pek bir sey anlamadi...
bunu 4 ay boyle calistik....

24 aylik yani 2 yasinda bezini artik kendi cikarmaya basladi, ben cikar veya cikarma demeden o kendi istedi ve her defasinda kendi cikardi. kölotlu bez kullanmaya basladik, kendi indirip kaldiriyordu onu... sonra baktim o bez tamamen kuru oluyor artik...

ondan sonrada kendi bez istemedigini soyledi, bende takmadim. tabi arada altina kaciriyordu. Oyun oynarken yemek yerken... bazen unutuyordu. cok normal. Bende cok sakin tepki veriyordum, kizmadan, geuzellikle soyleyerek, unuttunmu kizim, hmmm olabilir, vs vs ....
oyle 2 yasinda biraktik bezi tamamen gunduz.

Back
X