Kızlarrr hamilelerdenn ve annelerden acilll yardımm:(

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
direk konuya gireceğim arkadaşlarr hamileliğim kanda çıktı hemüz çok yeni olduğu için kese görünmedi cumartesi günü 10 gün sonra doktor çağardı görünür o zaman diye adet tarihim bugündü bende normal test yapayım dedim evde idrarda çıkınca kese oluşmuş oluyor dedilerr benim testim pozitif çıktı yalnızz genelde ikinci çizgi herkeste silik çıkarmışş benimki ilk çizgi nasılsa ikinciside öyle takıldım ben buna nete baktığımdada bu tarz çıkanlarda dış gebelik falan olabileceği yazıyoo bilgisi olan varmı yada testi böyle koyu çıkann

direk konuya gireceğim arkadaşlarr hamileliğim kanda çıktı hemüz çok yeni olduğu için kese görünmedi cumartesi günü 10 gün sonra doktor çağardı görünür o zaman diye adet tarihim bugündü bende normal test yapayım dedim evde idrarda çıkınca kese oluşmuş oluyor dedilerr benim testim pozitif çıktı yalnızz genelde ikinci çizgi herkeste silik çıkarmışş benimki ilk çizgi nasılsa ikinciside öyle takıldım ben buna nete baktığımdada bu tarz çıkanlarda dış gebelik falan olabileceği yazıyoo bilgisi olan varmı yada testi böyle koyu çıkann
Alakasi yok.. hayirli olsun gebeliginiz. Dis gebelik sadece ultrasonda gorulur doktora gittiginizde o bilgi vericektir zaten

Daha erken Hamile.kalmış olabilirsin bunu en iyi kan testiyke anlarsın...en kısa zamanda kan testi yaptir ordaki sonuç kesin çıkar :).hayırlı olsuuunn:)

Daha erken Hamile.kalmış olabilirsin bunu en iyi kan testiyke anlarsın...en kısa zamanda kan testi yaptir ordaki sonuç kesin çıkar :).hayırlı olsuuunn:)

Kan testi yapıldı gebelik varrr sadece küçük dedi kese görünmüyo sadece

Alakasi yok.. hayirli olsun gebeliginiz. Dis gebelik sadece ultrasonda gorulur doktora gittiginizde o bilgi vericektir zaten

Tesekkür ederim inşallah öyledirrr herkesinki silik olunca bakma ihtiyacı hissettim ve öyle yazıncaa korkmaya başladım

Kaç haftalıksın ki? Yeniyse sabret biraz daha belli bir haftadan sonra belli oluyor. Doktorun şu gün gel hem testi tekrarlayalım hem de ultrasondan bakalım demedi mi?

Kaç haftalıksın ki? Yeniyse sabret biraz daha belli bir haftadan sonra belli oluyor. Doktorun şu gün gel hem testi tekrarlayalım hem de ultrasondan bakalım demedi mi?

Söyledi tabikii ama hafta daha belli değil doktorum pazartesi gel bakalım dedi ama sabredemedim benn

İlk gün yaptırdığımda 304 çıktı ikinci gün doktora gittim onun yaptığımdada 580 çıktı canım

değerin güzel yükselmiş. gün aşırı 2ye katlaması normal olanı zaten.
kese daha çok küçük olduğundan bu değerlerle gözükmez şimdi.
hayırlı olsun gebeliğin ;)

İçimm rahatladııı çok istiyoruz ve bunu bize Rabbim nasip etti inşallah hiçbi sıkıntı çıkmadan geçirim bu sürecii

hiç alakası yok, ben adetten önce şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı ilki silikti bikaç gün sonra tekrar yaptım ikisi de belirgindi, doktora gidip kan tahlili yaptırdım kanda da çıktı ama iki gün sonra tekrar gel artış oranına bakalım kimyasal ya da dış gebelikte oran gün geçtikçe düşüyor dedi, iki gün sonraki değerim de aşağı yukarı %60 oranında artmıştı o gün normal ultrasonda keseyi gördük, 8 haftalıkken tekrar gel dedi gittik normal ultrasonla görünmedi kese, alttan çubuk ultrasonla baktı o zaman göründü, mesanenin dolu olması gerekliymiş meğer, kalp atışları da başlamıştı kuzumun... şimdik kucağımda meleğim çok şükür, o günleri hatırladıkça duygulanıyorum hamilelik çok güzel bir dönem, her anını pozitif geçir mutlu ol bol bol gül bebeğinle konuş, anne ne kadar stresten uzak ve mutlu hamilelik geçirirse bebek de o kadar rahat bir bebek oluyor bunu sakın unutmayın. ve tabiki tebrik ederim Allah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelmeyi ve getirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:

QUOTE="nathifa, post: 37517071, member: 156884"]hiç alakası yok, ben adetten önce şüphelenip test yaptım çift çizgi çıktı ilki silikti bikaç gün sonra tekrar yaptım ikisi de belirgindi, doktora gidip kan tahlili yaptırdım kanda da çıktı ama iki gün sonra tekrar gel artış oranına bakalım kimyasal ya da dış gebelikte oran gün geçtikçe düşüyor dedi, iki gün sonraki değerim de aşağı yukarı %60 oranında artmıştı o gün normal ultrasonda keseyi gördük, 8 haftalıkken tekrar gel dedi gittik normal ultrasonla görünmedi kese, alttan çubuk ultrasonla baktı o zaman göründü, mesanenin dolu olması gerekliymiş meğer, kalp atışları da başlamıştı kuzumun... şimdik kucağımda meleğim çok şükür, o günleri hatırladıkça duygulanıyorum hamilelik çok güzel bir dönem, her anını pozitif geçir mutlu ol bol bol gül bebeğinle konuş, anne ne kadar stresten uzak ve mutlu hamilelik geçirirse bebek de o kadar rahat bir bebek oluyor bunu sakın unutmayın. ve tabiki tebrik ederim Allah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelmeyi ve getirmeyi nasip etsin inşallah :nazar:[/QU

Çokk çokk tesekkür ederimm Allah sizinde bebeğinizee hayırlı uzun ömürler versin inşallahh sizinle birliktee benimkii sanırım daha çok küçükk o yüzdenn gereksiz evham yaptımm budaa merklandığımdann şu tereddütlerimi bi bırakabilsem mutlu olucammm sanırımm keseyii grmeden rahatlayamıcam napimm[/QUOTE]

Çokk çokk tesekkür ederimm Allah sizinde bebeğinizee hayırlı uzun ömürler versin inşallahh sizinle birliktee benimkii sanırım daha çok küçükk o yüzdenn gereksiz evham yaptımm budaa merklandığımdann şu tereddütlerimi bi bırakabilsem mutlu olucammm sanırımm keseyii grmeden rahatlayamıcam napimm

amin teşekkür ederim =) merak etme içini ferah tut folik asit iç bu dönem en önemli dönemi bebişin =)

Back
X