Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr hamilelikte yaşadığımız belirtileri paylaşalım gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
31
kızlar mrb hadii hamilelikte yaşadığımız belirtileri deneyimleri paylaşalım ben rahat geçiriyorum sanırım daha 6haftalık olcak ama adet tarihimden önce çok kasıklarım ağrırdı eklem bacak agrılrım baş dönmelerim akıntım olurdu sürekli yemek isterdim ama iki haftadır göğslerim dışında bir problemim yokkk şükür bazen diyorum acaba cidden bebek varmı içimde kalb atışını duyunca rahtlıcam sanırımmm bide hiç uykum gelmiyor Zar zor uykuya dalıyorum sürekli sakınlik var üzerimde normalde herşeye bagrırım sinirlenirim ama bu 4haftadır sakınım kendini hamile gibi hissetmiyorum hiççç keseyi bebeği görmesekk yokdicemmm

marhaba, benim bat 3 Ağustos, bekliyorum,hayırlısı,belki hamileyimdir,öyle ise mutlaka haber veririm,
regl belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum,akıntım yok, çok nadir midem bulanıyor, sinirliyim, göğüslerim şişti, ağrı var, hafif yorgunum, iştahım çok yok,

allahim kucaginiza almayi nasip etsin kizlar belirtileri yazin
Aminn inşallah allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu benm yumurtlama döneminden 10gün sonra kanamam oldu pembemsi ama wcde oluyordu sadece bir gün sürdü göüslerim okadar hasaslaştıkii yürüdükçe kasıklarım ağrıyordu batıyordu bacak agrılarım beni öldürdü bitirdiiii adet zamanına yakın kıvamlı akıntı gelmeye başladı birden akıyordu adet oldum die koşuyordum meğersem bebiş ben burdayım artık diyormuşşş adett dönemimden sonra tüm belirtilerim gitti hiç bir şekilde kasık ağrısı yok oturken yatarken ilk zamanlar ilişkide falanda sancım oldu ama suan hiç birley yok sadece heryerimde damarlarım çıktı özellikle kasık göbek bacak boyun göüs

marhaba, benim bat 3 Ağustos, bekliyorum,hayırlısı,belki hamileyimdir,öyle ise mutlaka haber veririm,
regl belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum,akıntım yok, çok nadir midem bulanıyor, sinirliyim, göğüslerim şişti, ağrı var, hafif yorgunum, iştahım çok yok,
Bende hiç sinirlilik olmadı ya normalde çok snrlym ama bir sakınlık bir sakınlikk inşallah bebişininn belirtileridir onlarrr adet değildirr

Kızlar ben hiç uyuyamıyorum neden uykum gelmiyor hamilelikte bunu yaşayan var mı ya daha çok erken herkez uykuya meyilli oluyomuş bende hiçç tepki yookk

bilemiyorum. ilk kez korunmayı bıraktık, umutlanmak istemiyorum şimdiden. çok rahat olacağım, daha ilk denemeler vs diyordum ama regl yaklaştıkça merakım ağır basıyor. ne acayip duyguymuş ya :)
Vall biz hiç korunmuyoruz ben normalde çok dikkatlıyım yumurtlama dönemlerimi kntrl ederim ona göre dikkst ederiz ama bu yumurtlama dönemii eşimiii bişeyler dürtttüüü hadii bebiş yapalım die die bende çok enfeksion oluyor ben ondan korkuyorum ya ben olmaz die dğşünüyordum agır enfeksion geçiriyorum sandımm akıntı su gibi bşrden akıyor öbür gün kıvamlı falann
İnşallah bebişinnn karnındadırrr bizede güzel haberlerini verirsinn

Vall biz hiç korunmuyoruz ben normalde çok dikkatlıyım yumurtlama dönemlerimi kntrl ederim ona göre dikkst ederiz ama bu yumurtlama dönemii eşimiii bişeyler dürtttüüü hadii bebiş yapalım die die bende çok enfeksion oluyor ben ondan korkuyorum ya ben olmaz die dğşünüyordum agır enfeksion geçiriyorum sandımm akıntı su gibi bşrden akıyor öbür gün kıvamlı falann
İnşallah bebişinnn karnındadırrr bizede güzel haberlerini verirsinn

inş cnm. varsa öyle bir durum yazarım. sen ne zaman öğrendin gebeliğini?

Ben test yapmak istemedim ya cidden böbreklerimde enfeksion var die düşündümm Baktım bayagı geciktii eşim ısrarla test aldı öyle addetten iki gün sonra kuzum bende inanılmaz karın boşluğu böbrek tarafı bacaklar kasıklar öyle bir ağrıdı ki addetten önce addetten sonra belirtilerim birden yok oldu daha kalbini duymDım ilk kesede görünmedi ama sonraki gittimde göründü

Birde ben adet dönemlerimde normalde kendisini belli etmez okadar sakın adet dönemi geçiriyorum agrısız sızısız belirtisiz göğslerim bile şişmez yumurtlamadan bu yana tek şeyim göüslerim ve akıntı oldu akıntı ara ara kesiliyor ama göüs iki beden attı

yumurtlama dönemi yeni geçmiş, belki geç yumurtlama oluyor olabilir. bir de belirtiler için çok erken psikolojik olabilir.

Back
X