- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm adet bittikten sonra mi ilişkiye girdiniz yoksa adet bitiminden 15. Gün müBenim döngüm28 gün, adet bitimi hamile kaldım![]()
Adetimin bittiği akşam ve sonraki gün. Ondan sonra eşim rahatsızdı bi buçyk hafta fln ilişki yaşanmadı yani yumurtlama günüm fln geçmişti:)Canm adet bittikten sonra mi ilişkiye girdiniz yoksa adet bitiminden 15. Gün mü
Neyi hamileliği mi adet bitimi kaldığımı mı hangisini sordunuzNasil anladiniz pekii![]()
İyi yani hamile kalmak imkansız gibi birşey miş ay inşallah bende hamileyimdirAdetimin bittiği akşam ve sonraki gün. Ondan sonra eşim rahatsızdı bi buçyk hafta fln ilişki yaşanmadı yani yumurtlama günüm fln geçmişti:)
IkisinideNeyi hamileliği mi adet bitimi kaldığımı mı hangisini sordunuz![]()
Hee tamamm simdi anladimm.. nasip iste olacağı zaman oluyorAdetimin bittiği akşam ve sonraki gün. Ondan sonra eşim rahatsızdı bi buçyk hafta fln ilişki yaşanmadı yani yumurtlama günüm fln geçmişti:)
Öyle gerçekten ve eşime varikosel demişlerdi inan hiççç beklemiyordum:)Hee tamamm simdi anladimm.. nasip iste olacağı zaman oluyor![]()
Amin canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİnşallah vardır![]()
Amin canm benimAmin canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Pembemsi bir leke geldi kızlarkızlar 5 gün boyunca değerlendirdik yumurtlamam oldu reglime 10 gün var garip sancılar girip çıkıyor regl olcakmış gibi böyle erkenden olması doğalmı ki
adet mi oldun acaba?Pembemsi bir leke geldi kızlar
Şimdi adet oldum malesef canmadet mi oldun acaba?
adet mi oldun acaba?