• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLARRR hele bir bakınnnnn :)))rahim filmi hakkındaa

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
44
Kocaeli
:64:kızlarrr merhaba bugun rahim filmi çektirdim hemde cookk korkuyordumm sakın korkmayın ve kesinlikle fındıkzade radyotoma gidinnnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum normal muayene kadar birşeyyy ben narkoz almayı düsünürken gerek olmadıgını söylediler ve ben inanmıyordum ama gercekten buna inanın ve cektirecek arkadaslar oraya gitsinnn :66:

:64:kızlarrr merhaba bugun rahim filmi çektirdim hemde cookk korkuyordumm sakın korkmayın ve kesinlikle fındıkzade radyotoma gidinnnnnnn şiddetle tavsiye ediyorum normal muayene kadar birşeyyy ben narkoz almayı düsünürken gerek olmadıgını söylediler ve ben inanmıyordum ama gercekten buna inanın ve cektirecek arkadaslar oraya gitsinnn :66:

Canım geçmiş olsun..Bende eğer 2 ay daha gebe kalamazsam rahim filmi çektiricem.Düşüncesi bile beni geriyordu.Şimdi sen böyle yazınca biraz rahatladım.Acaba ayıp olmazsa kaça çektirdin şimdiden araştırmaya başladımda...

:52:canım sakın korkma ve kesinlikle oraya git pişman olmıcaksın ve bana dua edeceksin :):21:canım 330 ytl eger doktorun yönlendirirse oraya biraz daha düsüyorlar doktorunla anlasması varsa tabi ama canım inanki bende bir damla bile kanama olmadı ve bende cok korkuyordum aletleri gercekten son teknolojı oraya gitmeni tavsiye ederim

bende geçen eylülde çektirdim resmen ağlayarak gittim güle güle geldim:))))doktor çekiyoruz demese başlamadılar sanımıştım bende tavsiye ederim.:9::9::9:

Back
X