merhaba kızlarrr ben iki ay önce kürtaj oldum ilk adetımı 20 martta adet oldum ve nisanın 17sinde adet olmam gerekiyor.ama olmadım ve adet belirtim yok gebelik testi yaptım iki gün önce ikinci cizgi belli belirsiz cıktı dikkatli bakınca belli oluo.. aceba hamilemiyim? gec döllenme olduysa nezaman idrarda belli olur? lütfen yardm edin
merhaba kızlarrr ben iki ay önce kürtaj oldum ilk adetımı 20 martta adet oldum ve nisanın 17sinde adet olmam gerekiyor.ama olmadım ve adet belirtim yok gebelik testi yaptım iki gün önce ikinci cizgi belli belirsiz cıktı dikkatli bakınca belli oluo.. aceba hamilemiyim? gec döllenme olduysa nezaman idrarda belli olur? lütfen yardm edin
bugünde idrar testini tekrarla canım.
belli belirsiz çizgin koyulaştıysa az da olsa hamilesindir.
tabi en kesin sonuç kan testi biliyosun..
umarım hamilesindir.
Canım ikinci çizgi silik bile çıksa bu pozitif anlamına geliyor.Benim de öyle olmuştu.Günün 5 gün geçmiş.Yani kısaca ikinci çizgiyi gördüysen,hayırlı uğurlu olsun :))
Canım ben çok tezcanlı biriyim,regl olacağım gün yapmaya başladım takip eden günlerde de emin olmak için ısrarla yaptım 1 hafta geçene kadar her gün yaptım hep çizgi silik çıktı.En son 7 gün geçtiğinde belirgin olmaya başlamıştı.Ama bana doktorun söylediği ikinci çizgi çok çok çok silik bile çıktıysa gebelik vardır.Ama tabi mol gebelik,boş gebelik ,dış gebelik filan bu ihtimalleri ortadan kaldıracak kişi yine doktor.Kan testi yaptıramıyor musun?