kızlarrr mideniz bulanırken yiyebildikleriniz neler

love_honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
729
10
46
Bursa
başlık biraz saçma gibi oldu ama demek istediğim şu benim iki gündür aşırı mide bulantım var ve canım hiçbirşey çekmiyor.yataktan kalkmadan ekmek atıyorum ağzıma yatıyorum ama çare olmadı malesef.eğer siz de böyle birşeyle karşılaştıysanız bulduğunuz çözümler neler ve neler yiyebiliyosunuz.paylaşırsak belki canımız çeker

ben çubuk krekerle geziyorum.çok fazla ihtiyacım olmadı şuana kadar ama bazen hafifi bulantılarda atıştırıyorum hemen. bulantısı çok olan arkadaşlarım önerdiler banada yanımda bulundurmamı sürekli. denemekte yarar var. geçmiş olsun

bende aynı şekilde tuzlu şeylerle bastırmaya çalışıyorum en güzeli çubuk kraker ama hep kısa süreli bir süre sonra bulantılar tekrar başlıyor

canım aynı sorun bende de var tuzlu leblebi diye satılan bi leblebi cinsi varya işe yarıyo biraz,midenin suyunu da alıyo ama fazlası gaz yapıyo...

slm 13 haftaya girdim ben hamileliğimde ve 5. haftasından itibaren bulantı ve kusma olayını dibine kadar yaşayanlardanım
aslında yapılcak pek fazla bişi yok ağlaya ağlaya çekeceksiniz kızlar ben 3 kez hastaneye yattım serum verdiler falan
bulantı yoğunsa eğer bulantı hapları da işe yaramıyor. bu hafta benim baya azaldı
mesela bana maden suyu, havuç, ekşi erik, tarzı şeyler iyi geliyordu deneyebilirsiniz

canım bir mide bulantısıki sorma ya. çubuk kraker bile midemi bulandırıyo. ilk başlarda yeşil zaytin iyi geldi sonra dr umun isteği ile beyaz leblebi güzel geldi şimdi simit

iyice mıy mıy oldum onu yemem bunu yemem bu mide bulandırıcıo bu kokuyo vs... napçam bilmiyom yeni çıtkırıldım beni :)

benimde son 4 gündür kabus gibi herşey kokuyor yemek yiyemiyorum, salatalık soyup limon ve tuz döküp yiyorum ,,tuz yemekten şişmesem barii..

kızlar konuyu açtığım gün çok kötüydüm ama ondan sonra o kadar kötü olmadım.yemek pişiremiyorum pişirirsem yiyemiyorum.buarada benim en çok tiksindiğim şey bulaşık makinesi oldu kapağını açtığım gibi kusuyorum o yüzden bir süredir görüşmüyoruz kendisiyle.bazen kapağı kapalıyken bile kokusunu alıyorum.sabahları simit yiyorum ekşi elme arada çubuk.çok çok az eğer ben pişirmediysen sebze yemeklerinden yiyiyorum.et hiç yiyemiyorum.inşallah geçer bugünler ve ağzımızın tadi yerine gelir.kilo almak umurumda değil inanın yeterki ağız tadıyla yiyebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…