Aynen yumurtlamaBu defa oldumu diyoruz lutfen olsun aylardan beri görmüyorum yumurtlama simdi yaptim ve böyle oldu dun yaptigim bu kadar net degildi
En sonunda yaAynen yumurtlama
En sonunda yabugunu ve testte catlma gorene kadar iliski degilmi avakodo tuketin dediler etkisi olurmu
Bugünü mutlaka degerlendir yarın tekrar test yap eğer çatlama götürsen tekrar değerlendir ama çatlama olmamışsa ara ver sonraki günü degerlendir . avokada faydalı diyorlar ben bulamadım yakınımda 1 market var tüketin bence
Wala aylardan sonra ilk defa görünce cok sasirdim evet muakkak alicam onu yarina bi kere aldim tadini begenmemistim ama mecbur artik bu ay insallah tutar 2 senenin sonunda bi mucize gerceklesirBugünü mutlaka degerlendir yarın tekrar test yap eğer çatlama götürsen tekrar değerlendir ama çatlama olmamışsa ara ver sonraki günü degerlendir . avokada faydalı diyorlar ben bulamadım yakınımda 1 market var tüketin bence
Amin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahWala aylardan sonra ilk defa görünce cok sasirdim evet muakkak alicam onu yarina bi kere aldim tadini begenmemistim ama mecbur artik bu ay insallah tutar 2 senenin sonunda bi mucize gerceklesir
Esimin biraz değeri düşük tek sorun o ama bende hersey temiz bilemiyorum insallah nasip eder allahim dua edin bana da olurmu cok zor bir süreç allah kimsenin kucağını bos bırakmasınAmin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallaheğer eşinde sorun yoksa üst üste degerlendir
Amin inşallahEsimin biraz değeri düşük tek sorun o ama bende hersey temiz bilemiyorum insallah nasip eder allahim dua edin bana da olurmu cok zor bir süreç allah kimsenin kucağını bos bırakmasın
Ben dunde atmistim orda da gordugumu zannederek degerlendirdim bugunde degerlendiricem sperm sorunu olanlar gun asiri diye duydum ama bilemedim sorun olurmu pes pese acabaAmin inşallaho zaman bugünü değerlendir yarın ara sonraki günü degerlendir beline yastık koy
Sperm toplanması daha iyi olur yine de siz bilirsinizBen dunde atmistim orda da gordugumu zannederek degerlendirdim bugunde degerlendiricem sperm sorunu olanlar gun asiri diye duydum ama bilemedim sorun olurmu pes pese acaba
Canım eşine keçi boynuzu özü icir sabah akşam hünnap marka çok iyiymiş İnşAllah Gebe kalırsın Yarin tekrar test yap gözün aydın bide avakado tüket havuçta ye bol bolEsimin biraz değeri düşük tek sorun o ama bende hersey temiz bilemiyorum insallah nasip eder allahim dua edin bana da olurmu cok zor bir süreç allah kimsenin kucağını bos bırakmasın
Dün degerlendirdiysen bugün degerlendirme bence çünkü yarında degerlendirmen gerekecek zaten dün ki spermler şuan yaşıyordur benim fikrim bugun degerlendirme canımBen dunde atmistim orda da gordugumu zannederek degerlendirdim bugunde degerlendiricem sperm sorunu olanlar gun asiri diye duydum ama bilemedim sorun olurmu pes pese acaba
Ya oylemi yapayim dunku testim bu kadar net degildi ya ilk defa gördüm cok şaşırdım suanda avakado aldim havucta alicam yarinda bakicam catlamayi gordukten sonra testi birakayim mi devam etmiyim dimiDün degerlendirdiysen bugün degerlendirme bence çünkü yarında degerlendirmen gerekecek zaten dün ki spermler şuan yaşıyordur benim fikrim bugun degerlendirme canım
Evet catladiktan sonra birak bence oyle yap canim zaten burda onemli olan yumurtlama ve sperm sizin icin 2 güne bir olan iliski daha UygunYa oylemi yapayim dunku testim bu kadar net degildi ya ilk defa gördüm cok şaşırdım suanda avakado aldim havucta alicam yarinda bakicam catlamayi gordukten sonra testi birakayim mi devam etmiyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?