Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ankda pelerin satan bi magazaya filan denk geldiniz mi
veya internetten bi sitede de olabilir ya pelerin almayı cooook istiyorumm:)))
yakında erkek arkadasım gelicek değiişik bi kombin yapmak istiyorum fikirlerinize acıgım:))
ben İstanbuldayım sana yardımcı olamıyacağım ama bende dün pelerinin altına mini kalem etek giymiş , altınada tem rengi çorap ve yüksek topuklu bot giymiş bir bayan gördüm harika bir konbin olmuştu öneririm canım
ben İstanbuldayım sana yardımcı olamıyacağım ama bende dün pelerinin altına mini kalem etek giymiş , altınada tem rengi çorap ve yüksek topuklu bot giymiş bir bayan gördüm harika bir konbin olmuştu öneririm canım
İstanbulda ben birkaç yerde gördüm hatta geçenlerde alıcı gözle bakarken satıcı kız bana , size yakışmaz daha çok 50 yaş üzeri alıyor dedi bende almaktan vazgeçtim ama dün genç bir bayanda gördüm nefis duruyordu dönüp baktım kıza
şortlada çok hoş olur
İstanbulda ben birkaç yerde gördüm hatta geçenlerde alıcı gözle bakarken satıcı kız bana , size yakışmaz daha çok 50 yaş üzeri alıyor dedi bende almaktan vazgeçtim ama dün genç bir bayanda gördüm nefis duruyordu dönüp baktım kıza
şortlada çok hoş olur
bende iki tane üç tane var. bende sık sık kullanırım .
stradavius da var 120 tlye sarı siyah renkleri var ama capşonu yok.bende birtane var fazladan gozden cıkardım hiç giymedim. elimden cıkarmaya calısıyorum dusunursen. rengi lacivert capişonlu.