Saç Uzatma Yöntemleri KIZLARRR SAÇIMI UZATMAK İSTİYORUM YARDIMM

Cikokaka

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
390
164
23
Kızlar saclarıma 2010 yılından berı rofle yaptırıyorum. asırı yıprandı ve sekıl almayan beter bı sac oldu. uzgunum cok cnku artık uzamıoyrlar. aslında uzuyor ama uctan kırıldıgı ıcın boya gıtmıyor.. kestırdım bıraz toparladı kendını ama dogal yontem sampuan onerısı uygulayıp sonuc alan tecrubelı arkadaslarımdan yardım beklıyorum.. ocak ayını cok yogun gecırdım kendım saglıkcıyım bu ay 16 nobeyım vardı yarın kı nobetımde bu tempo bıtmıs oluyor normal calısma duzenıme donuyorum ve saçlarıma bakmka ilgilenmek istıyorumm.. simdien tesekkur ederım ..HELP MEEEEE

Benim sacima hindistan cevizi yagi cok iyi geliyor gecen sene oriflameden almistim hem bakim yapiyor hemde gercekten uzatiyor sacimi. Kokusuda cok guzel.aksamdan sac diplerime uclarima falan surup basima bone takip uyuyorum sabah yikiyorum. Ama suan hala satiliyormu oriflame de bilmiyorum. Orda satilmiyorsa bile aktarlardan falan bulabilirsin :)

saol cnmm denedım aslındaa ama saedece bı sefer surdum ben normal surup sısesı gıbı olandan almsıtım aktardan

Devam edin kullanmaya ben cok faydasini gordum benim saclarimda rofleli. Insallah kisa zamanda isteginize kavusirsunuz :)

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…